1 / 4

Targ de Paste si Brunch la InterContinental

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, InterContinental organizeaza un Targ Traditional de Paste, in colaborare cu Muzeul Taranului Roman.

Targul are loc in holul hotelului in perioada 29 martie – 2 aprilie, avand ca participanti cinci mesteri populari care vor face demonstratii pentru oaspetii hotelului, dar si pentru bucurestenii interesati de cadouri sau preparate traditionale de Paste.

Zinici Ioan este din Suceava, comuna Izvoarele Moldovei, si incondeiaza oua; Olimpia Dimitriu este din Ilfov si realizeaza obiecte din ceramica, dar si margele si alte podoabe traditionale. Mihaela Moldoveanu impodobeste camasi, ii, fete de masa si alte tesaturi, cu motive romanesti. Marian Viorel este din Falticeni si sculpteaza in lemn, iar Aurica Pomponiu picteaza pe lemn casete, tablouri si alte obiecte decorative.

Alaturi de mesterii populari, hotelul va participa cu propriile produse – pasca si cozonac, preparate de cei mai priceputi patiseri.

Saptamana traditiilor de Paste la InterContinental va culmina cu un Brunch in Braseria Corso, pe data de 4 aprilie, cu meniu traditional romanesc, din care nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca.

"InterContinental va organiza brunch-ul la Braseria Corso, cu o capacitate de 65 de locuri. Deocamdata 30% sunt rezervate, dar mai asteptam rezervari in zilele ce urmeaza. Anul trecut, restaurantul a fost ocupat in proportie de 50% in duminica de Paste", declara Dana Chiriac, marketing manager InterContinental.

Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca.

Pret: 170 lei/ persoana, gratuit pentru copiii pana la 6 ani si 50% pentru copiii pana la 12 ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri