1 / 10

One woman show: "Viata mea alaturi de barbati... si alte animale"

ArCuB prezinta vineri 19 noiembrie si sambata 20 noiembrie 2010, orele 19.30, la Sala ArCuB, one woman show-ul actritei italiene Maria Cassi: “Viata mea alaturi de barbati… si alte animale”.

Spectacolul de teatru este rezultatul colaborarii dintre regizorul Peter Schneider, presedinte al Studiourilor Disney timp de 17 ani si o remarcabila echipa formata din: Maria Cassi interpreta si autoarea textului, scris impreuna cu Patrick Pacheco (jurnalist si biograf american multi-premiat, precum si autor de piese de teatru si scenarii de film), A.J. Weissbard (castigator al premiul IFSArts pentru light design) si scenografii Gianni Carluccio (absolvent al sectiunii de Scenografie a Academiei de Arte Frumoase din Brera) si William Ivey Long (castigatorul a 5 Premii Tony).

In acest spectacol semi-autobiografic, artista ne vorbeste despre o nonconformista care se straduieste sa traiasca dupa norme, revenind pana la urma la propriile ei reguli.

Cu o fata expresiva, un talent innascut pentru mima si o voce emotionanta, cartismatica actrita isi parcurge cu verva seducatoarea calatorie, de la revolta la libertate, pana la eliberarea completa.

“Viata mea alaturi de barbati… si alte animale” este o piesa despre dragoste, sex, moarte si…ulei de masline, o comedie presarata cu cantece, jucata in italiana, engleza si…romana.

Eroina isi dobandeste cu greu intelepciunea, prin intalniri decisive si amuzante cu mama ei, prietenii si iubitii care i-au marcat drumul in viata.

Din aceasta multilingva poveste a maturizarii se desprind intrebari general valabile pe care artista le reliefeaza cu ironie si acuratete.

Spectacolul ajunge la Bucuresti dupa premiera sa de la Spoleto din iunie 2010 si dupa seria de reprezentatii de la New York si Milano.

Biletele, in valoare de 15,90 lei, 26,50 lei si 31,80 lei se gasesc la sediul ArCuB (str. Batiste, nr.14).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri