1 / 23

Adrian Botan, creative partner McCann Erickson

Varsta: 42 de ani

Background: Adrian Botan s-a alaturat agentiei McCann Erickson in 1998. In prezent, este director de creatie regional al agentiei McCann Erickson pentru Europa Centrala si de Est (din anul 2006), deputy managing director si director de creatie executiv al McCann Erickson Bucuresti, si membru fondator si presedinte al Romanian Art Directors Club (ADC*RO).

In cei 12 ani petrecuti in McCann ca director de creatie, echipa lui Botan a castigat peste 150 de premii pentru creativitate si eficacitate, in timp ce McCann a fost desemnata de 6 ori Agentia Anului, in trei festivaluri de publicitate nationale si regionale.

Botan si-a inceput cariera profesionala in 1995 ca designer. In 1997 a lucrat pentru DMB&B (agentie care avea sa devina mai tarziu D’Arcy) ca art director, facand parte din echipa care a castigat primele premii din Romania la Golden Drum.

Cum a contribuit la campania Rom: A coordonat procesul de creatie, impreuna cu cei doi directori de creatie ai grupului McCann, Dinu Panescu si Catalin Dobre.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri