Financiarul

Financiarul"In Bucuresti, in interiorul centurii, exista un disponibil de terenuri suficient pentru construirea a cel putin 200.000 de locuinte fara sa se incarce prea mult <<trama>> stradala, considera Asher Lax, managerul de vanzari al Adama, una dintre cele mai mari companii spe­cializate in dezvoltari rezidentiale din Romania", scrie Financiarul, pe prima pagina.

Adevarul

Adevarul"Ioan Gaf-Deac, consilier din partea PNG, a fost membru al comisiei care i-a evaluat pe cei 14 directori de teatre ale Capitalei. Membrii comisiei de evaluare a directorilor de teatru au primit fiecare peste 90 de milioane de lei vechi pentru o prestatie de cateva zile", noteaza Adevarul, pe prima pagina.

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Cateva erori din ancheta, puse pe tapet de parintii Madalinei Manole cu ajutorul avocatului Mircea Barbuceanu, au determinat instanta de judecata de la Tribunalul Bucuresti sa decida redeschiderea dosarului", scrie Evenimentul Zilei, pe prima pagina.


Curierul National

Curierul National"Sub pretextul combaterii organizatiilor criminale si terorismului, Ministerul Comunicatiilor a scos de la naftalina proiectul de lege privind retinerea datelor privind comunicatiile", informeaza Curierul National, pe prima pagina.