Wall Street Journal: Dupa Romania, ar putea urma Ungaria, Finlanda si Mexico

Wall Street Journal: Dupa Romania, ar putea urma Ungaria, Finlanda si MexicoGrupul finlandez Nokia intentioneaza sa faca circa 3.500 de concedieri, scrie Wall Street Journal. Nokia a anuntat ca va inchide fabrica din Romania pana la sfarsitul acestui an si ia in calcul inchiderea fabricilor din Ungaria, Finlanda si Mexico.

Nokia spune ca isi va concentra activitatea comerciala in Berlin, Boston si Chicago si va renunta la fabrici din Germania si Statele Unite.

Actiunile Nokia au scazut cu 2,1% dupa anuntul facut, mai scrie Wall Street Journal.

PETITIE: Desecretizati contractul cu Nokia!

BBC: Nokia concediaza 3.500 de persoane si inchide o fabrica

BBC: Nokia concediaza 3.500 de persoane si inchide o fabricaBBC scrie despre cele 3.500 de concedieri anunte de Nokia si despre inchiderea fabricii din Romania ca parte a planului de reducere a costurilor cu un miliard de euro. Nokia a anuntat inca din luna aprilie intentia de-as reduce masiv costurile.

Eonomic Times: 3.500 de concedieri pana la finalul lui 2012

Eonomic Times: 3.500 de concedieri pana la finalul lui 2012Nokia, cel mai mare producator de telefoane din lume, a anuntat ca intentioneaza sa concedieze 3.500 de angajati din Romania, Germania si Statele Unite pana la finalul anului 2012, scrie The Economic Times.



Bloomberg: 3.500 de concedieri si inchiderea fabricii din Romania

Bloomberg: 3.500 de concedieri si inchiderea fabricii din RomaniaBloomberg scrie despre cele 3.500 de concedieri anunte de Nokia si despre inchiderea fabricii din Romania. Astfel, Nokia isi va redesena harta operatiunilor, noteaza Bloomberg.