Ziua iPhone 5

Ziua iPhone 5iPhone 5, cel mai asteptat smartphone al anului, se lanseaza marți, 4 octombrie, la sediul Apple. Va fi ziua iPhone, in ziare, la radio, pe TV, scrie Dan Dragomir.

iPhone 5 ar putea fi noul varf de gama Apple, care sa concureze Galaxy S2, HTC Sensation sau Optimux 2X, in timp ce iPhone 4S se va adresa celor care vor un terminal foarte bun, mai ieftin, dar nu vor sa cumpere vechiul iPhone 4. Oricum, Apple va continua sa vanda si iPhone 4, probabil cu o reducere semnificativa. Exista zvonuri care spun ca iPhone 4 va fi gratuit, la abonament. Toate astea pentru a contracara dezvoltarea rapida a telefoanelor Android.

HI5 paraseste top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania

HI5 paraseste top 10 cele mai vizitate site-uri din RomaniaHi5 Romania s-a situat luna trecuta pe locul 12 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania masurate de BRAT, cu 1.864.676 vizitatori unici,la cateva mii distanta de a fi intrecut de gandul.info, scrie Refresh.ro.

Dominatia Hi5 Romania a luat sfarsit in aprilie 2011, dupa 18 luni in care a condus detasat clasamentul site-urilor romanesti cu cei mai multi vizitatori unici inregistrati intr-o singura luna, inregistrand 4.652.007 vizitatori unici in ianuarie 2011, un record absolut pentru site-urile auditate din Romania.

Radiografia pietei imobiliare in septembrie

Radiografia pietei imobiliare in septembrieIn luna septembrie pretul mediu la nivel national solicitat de proprietarii de apartamente a fost de 1.048 euro pe metru patrat, in crestere cu 1,6% fata de august si cu 1,5% fata de decembrie, insa in scadere cu 5,1% fata de septembrie 2010, informeaza Businessday.ro.

In acest moment, singurul oras in care pretul mediu trece de 1.000 euro/mp este Bucuresti, in timp ce in Cluj si Constanta, proprietarii solicita 950-960 euro. In Brasov, Iasi si Ploiesti se solicita in medie 860-870 euro, iar in Timisoara 810 euro, detalii in graficul alaturat, click pe imagine pentru marire.

Despre Mariazell

Despre MariazellRazvan Pascu povesteste pe blogul sau despre Mariazell, "un dar al cerului". "Drumul spre Mariazell, facut pe motocicleta, e unduitor si te poarta printre dealuri si sate pitoresti. La final de iulie, chiar si asa zburlit si rece cum a fost anul asta, totul e verde si proaspat si miroase incredibil a aer curat si a vara. In cei 160 de kilometri de la Viena pana la Mariazell nu prea e nimeni pe drum, nu intalnesti blocaje in trafic, iar zgomotul motorului e singurul care sparge linistea si o imprastie prin vai".