Prime si salarii din banci. Evolutia 2007-2011

Prime si salarii din banci. Evolutia 2007-2011Dan Popa prezinta pe blogul sau informatii despre salariile din sectorul bancar.
Salariile variaza si pe orizontala si pe verticala. Astfel, un consilier clientela din centrul Capitalei nu va avea acelasi salariu cu unul din Botosani. In acelasi timp, un consilier clientela nu va castiga la fel cu un director de directie. Din fluturasii primiti pana acum, salarii mult peste medie au cei de la Risc.

Ce opotunitati a irosit Mic.ro

Ce opotunitati a irosit Mic.roDupa ce Patriciu a iesit din Rompetrol in schimbul unei sume fabuloase, isi permitea sa deschida o astfel de afacere in primul rand din banii altora: banci, furnizori, cum sa iti securizezi un client cu perspective atat de bune? Numai ca bunavointa dureaz doar pana la prima dezamgire. Odata irosita, este putin probabil ca se va mai întoarce, scrie Riscograma.

La magazinele Mic.ro clientii nu vin pentru ca nu gasesc nimic, marfa nu vine pentru ca nu mai intra nimeni s-o cumpere si astfel se inchide cercul care va aduce, probabil, sfarsitul unei afaceri care parea ca are toate avantajele posibile.

Numarul salariatilor a crescut cu 38.700 in ultimul an

Numarul salariatilor a crescut cu 38.700 in ultimul anNumarul salariatilor din sectorul public si companiile cu cel putin 4 angajati a crescut in octombrie pentru a noua luna consecutiv, insa cresterea este practic nesemnificativa fata de septembrie. Pentru comparatie, in octombrie 2009, numarul salariatilor a scazut cu 42.000, iar in octombrie 2010 cu 31.600.

Potrivit datelor INS, citate de BusinessDay, la sfarsitul lunii octombrie 2011, numarul salariatilor a fost de 4.201.200, in crestere cu 700 fata de septembrie, si cu 38.700 fata de aceeasi luna a anului trecut.

Conferintele lui Hans-Hermann Hoppe la Bucuresti

Conferintele lui Hans-Hermann Hoppe la BucurestiPe Logec.ro putem vedea cateva inregistrari de la conferintele sustinute de Hans Hermann Hoppe, unul dintre cei mai importanti ganditori libertarieni contemporani, la Bucuresti.

Profesorul german a venit in Romania cu ocazia lansarii in limba romana a cartii sale, “Teoria socialismului şi capitalismului”,

Cartea “Teoria socialismului si capitalismului” vorbeste despre cum poate fi organizata societatea, astfel incat sa fie promovata producerea avutiei si sa fie eliminata saracia, si cum poate fi structurata aceasta, astfel incat ordinea sociala sa fie una dreapta, potrivit Adevarul.