Hai sa fotografiem blogosfera

Hai sa fotografiem blogosferaNeobositii Cristi Sutu si Radu Badoiu ne invita la un nou proiect fotografic. Dupa Portret de Familie, vineri, 23 decembrie, va fi ziua pentru Felicitare de Sarbatori, un proiect sustinut de BCR.

Intr-un maraton foto de 12 ore, de la 9 AM la 9 PM, la Studio Foto Union, Cristian Manafu, da intalnire tuturor bloggerilor din Bucuresti pentru o fotografie memorabila. Probabil chiar pentru un record de genul “imaginea cu cei mai multi bloggeri langa un brad, pozati de buna voie”.

SoferUrban.ro

SoferUrban.roOrlando scrie pe blogul sau despre noul proiect marca ProMotor, intitulat SoferUrban.ro. Acesta va implica 3 vedete: Magda Palimariu, Razvan Fodor si Victor Slav, care se vor “juca”, intr-o cursa transmisa in direct pe 27 ianuarie, cu noul Opel GTC Astra.

Il cunoasteti pe Mos Reducere

Il cunoasteti pe Mos ReducereRazvan Pascu ne arata cat de mult a crescut piata cupoanelor de reduceri anul acesta, de la 100.000 de euro vanzari anul trecut pana la circa 15 milioane de euro anul acesta. Si numarul de site-uri a crescut de la cateva site-uri anul trecut si pana la peste 120 anul in acest moment. Cele mai cunoscute site-uri de acest gen in Romania sunt Kuponiada, Zumzi, FunDeal, Groupon, Reduceri90, TopDeals, BestDealz, LocalDeals, E-redus sau GetaDeal.

Tocmai datorita faptului ca sunt prea multe site-uri care vand cupoane de reduceri si pentru ca utilizatorul poate fi usor derutat, a aparut si alta afacere – agregatoarele de oferte care preiau reducerile tuturor, pe categorii de produse. Cateva exemple ar fi CautaReduceri.ro, 123reduceri.ro sau Redutti.ro.