Iata cum castiga bani de shopping sotia unui guvernator de banca centrala

Iata cum castiga bani de shopping sotia unui guvernator de banca centralaCu doar cateva zile ca Banca Centrala a Elvetiei sa anunte infamul prag de 1,2 franci pentru un euro, care a facut ca moneda elvetiana sa se deprecieze cu 10% in doar cateva minute, Kashya Hildebrand vindea 500.000 de franci, scrie Bruce Krasting, citat de Zero Hedge. Kashya este sotia lui Philip Hildebrand, presedintele bancii centrale a Elvetiei. Profitul ei a fost de 50.000 de franci, iar autoritatile au exclus orice posibilitate de insider trading, pentru ca suma ar fi “prea mica”. Philip castiga 862.000 de franci pe an, fiind astfel printre cei mai bine-platiti guvernatori din lume. Kashya are o galerie de arta, aflam de pe Riscograma.

Restantele la banci au ajuns la 21,9 mld lei, in crestere cu 34% in ultimele 12 luni

Restantele la banci au ajuns la 21,9 mld lei, in crestere cu 34% in ultimele 12 luniLa sfarsitul lunii noiembrie, restantele la banci au totalizat 21,9 miliarde lei, in crestere cu 0,6 mld. lei fata de octombrie, si cu 5,5 miliarde lei fata de noiembrie 2010. In acelasi timp, ponderea creditelor restante in t0talul soldului de credite a ajuns la 9,69%, in crestere de la 9,55% in octombrie, si 7,81% in noiembrie 2010, scrie BusinessDay.

Cateva imagini din Miami si Florida

Cateva imagini din Miami si FloridaMiami e altceva decat New York-ul, ne spune Razvan Pascu. Sunt mai multe fitze, e mai scump, e foarte cald, oamenii mai lacomi, masini scumpe, dar si peisaje de vis si o experienta deosebita.

Initial, orasul nu a fost foarte tare pe gustul meu, mai ales dupa ce am venit de la freamatul din New York. Apoi insa am inceput sa descopar ca sunt atat de multe de vazut si facut in zona incat nu am sigur timp de tot ce mi-am propus. Cel mai tare imi pare rau ca nu voi reusi sa ajung la Kennedy Space Center, care se afla langa orasul Orlando, deci destul de departe de Miami, mai precizeaza blogger-ul.

Cum a fost 2011 pentru tine?

Cum a fost 2011 pentru tine?Cristian Manafu mentioneaza ca nu intra in categoria celor care spun ca in 2011 viata lor a fost mai grea decat in anul precedent.
"Pentru mine 2011 a fost cel mai bun an ever. Ca sa fiu sincer, cred ca as fi putut face din 2011 chiar un an si mai bun. Eu sunt foarte multumit", declara acesta .
Pentru blogger, anul ce tocmai a trecut a fost unul plin de oportunitati, de idei bune, cu parteneri optimisti.
Si, cu toate ca a muncit mult, spune ca a avut destule ocazii bune, care au facut din 2011 un an foarte bun.