Cateva imagini din Bahamas

Cateva imagini din BahamasExperienta pe croaziera in Bahamas a fost una dintre cele mai interesante parti ale calatoriei facute de Razvan Pascu. Pentru blogger a insemnat prima croaziera, desi a mai fost pe vase de croaziera, in calitate de invitat.

In vara lui 2011 chiar am si dormit pe un vas de croaziera si mi-am petrecut 2 zile acolo (in portul din Venetia), fiind invitat atunci sa asist la lansarea celui mai nou vas de croaziera al companiei Costa, marturiseste acesta.

Cum se prezinta constructiile, inflatia si salariile

Cum se prezinta constructiile, inflatia si salariilePe scurt: lucrarile de constructii avanseaza cu 16,7%, inflatia scade la 3,14%, iar salariul mediu brut creste cu 8,1%

1. INS: in luna noiembrie 2011, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna octombrie 2011 cu 7,6% ca serie bruta, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 3%. Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 16,7% ca serie bruta, si cu 14% ca serie ajustata, aceasta fiind cea mai buna performanta lunara de la inceputul crizei, noteaza BusinessDay.

Experienta mea la JW Steakhouse

Experienta mea la JW SteakhouseBlogger-ul Cristian Manafu a devenit un client fidel a restaurantului pentru ca aici gasesti probabil cel mai bun steak din oras, pentru Mint Julep si paharul special personalizat, mai ales pentru cheese cake si pentru ca Nicu, The Chef este si el blogger.


In aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in locul fostului restaurant Cupola, s-a deschis JW Steakhouse, al doilea local din Europa, primul fiind anuntat anul trecut la Londra.

Credeai ca problemele zonei euro s-au terminat? 7 stiri care spun altceva

Credeai ca problemele zonei euro s-au terminat? 7 stiri care spun altcevaDaca aveati impresia ca problemele Europei s-au terminat , atunci veti fi dezamagiti de urmatoarele puncte puse la un loc pe Riscograma

1. Injectia de lichiditati a BCE, de 500 de miliarde de euro catre 500 de banci ale zonei euro, a fost depusa inapoi in depozite la BCE.

2. Germania pare sa fi intrat iar in recesiune. Temeri similare exista si pentru Franta, Italia, Spania, Japonia si SUA.

3. Euro a ajuns la 1,27 dolari, cu 10% mai jos decat acum doua luni.

4. Actiunile Unicredit au cazut la jumatate de la inceputul anului pana acum, dupa ce banca a incercat sa atraga finantare de 10 miliarde de euro printr-o emisiune de actiuni cu discount masiv.

5. Fitch: Italia este cel mai mare risc pentru zona euro

6. Sa gasesti aspirina in Grecia a ajuns o adevarata durere de cap, dar austeritatea se termina cand e vorba de cumparat “u-boot” germane si fregate frantuzesti.

7. Mafia a ajuns cea mai mare banca din Italia