Un mic pas inainte pentru industria auto

Un mic pas inainte pentru industria autoMercedes va dezvalui la CES o interfata proprie pentru Facebook, adaptata sofatului si tinand cont de faptul ca utilizatorul este in miscare.

Este o idee interesanta sa modifici media in functie de suport. Cunoastem deja foarte bine adaptarea mass-media la Internet (calculatoare) si mai apoi la dispozitivele mobile. In lumea social media, vorbim si de o adaptare la nivel de aplicatii versus suport web, aflam de la Cristian Manafu.


Piata imobiliara: preturile declarate la notari au scazut in ultimul an cu 16%

Piata imobiliara: preturile declarate la notari au scazut in ultimul an cu 16%Potrivit indicelui preturilor proprietatilor rezidentiale calculat trimestrial de Institutul National de Statistica pe baza datelor de tranzactionare declarate la notari, in T3.11, preturile pe piata imobiliara au scazut cu 7,5% fata de T2.11, si cu 16% fata de T3.10. Comparativ cu primul trimestru din 2009, respectiv de cand INS a inceput sa publice date, scaderea este de 25,33%, scrie BusinessDay .


SPA si relaxare langa Viena

SPA si relaxare langa VienaRazvan Pascu povesteste despre zona care i-a placut cel mai mult si in care a gasit cele mai multe atractii pentru turisti : Wienerwald. Regiunea Wienerwald e foarte aproape de Viena si include statiunile cu bai termale Baden bei Wien, Bad Voslau, Soos, Modling si Gumpoldskirchen, dar si paduri intinse care protejeaza zona. Localnicii numesc zona dintre Klosterneuburg si Baden drept “plamanii verzi”, pentru ca totul e doar padure, pe care daca o urmezi ajungi pana aproape de Viena.

Wienerwald ofera turistilor in special ape termale in statiuni precum Bad Voslau sau in orasele mici precum Baden. Zona este apreciata de turisti si pentru manastiri, cele mai cunoscute fiind manastirea Klosterneuburg

Reforma fara oameni si succesul nemeritat al Romaniei

Reforma fara oameni si succesul nemeritat al RomanieiCapacitatea de a salva vieti, chiar si in situatiile cele mai lipsite de speranta, e barometrul suprem al unei civilizatii.Acesta este motivul pentru care domnul Raed Arafat si proiectul sau au parte de atata simpatie, aflam de pe Riscograma.

SMURD a avut norocul unor oameni foarte buni care au construit proceduri suficient de solide pentru ca de la o singura ambulanta proiectul sa creasca la nivelul unei adevarate institutii. Principiile de finantare sunt cele mostenite, care daca erau bune dadeau rezultate si in alte domenii

Intrebarea este daca fiecare pas pe care cineva ar vrea sa-l faca pentru imbunatatirea principiilor de finantare nu cumva duce, prin regula consecintelor neintentionate, la diminuarea rezultatului final