Cat tine succesul unui proiect online de numele sau?

Cat tine succesul unui proiect online de numele sau?Bobby scrie pe blog ca testeaza acum motorul de cautare DuckDuckGo.com. Pe mine m-a integrat numele: Ce a fost in capul lor, se intreaba Orlando Nicoara.

Oare vedeti oamenii spunand “Ce tare e DuckDuckGo!”?. Poate motorul e un succes. Cand a aparut Trilulilu nu credeam ca o sa razbata cu numele asta. Si uite, acum e unul dintre cele mai vizitate site-uri din Romania, adauga blogger-ul.

Facebook, Pinterest, YouTube si Instagram au nume usoare si se bucura de succes. Twitter, Tumblr, LinkedIn, Airbnb si HootSuite nu s-au lansat cu cele mai “digerabile” nume si totusi sunt un succes

O convorbire despre SMURD, initiativa privata si degenerarea fostelor valori

O convorbire despre SMURD, initiativa privata si degenerarea fostelor valoriSMURD, asa cum s-a mai spus dar nu s-a apreciat prea bine niciodata, este rodul unei initiative private. Rod posibil gratie nereglementarii acestui domeniu la momentul respectiv. Cu eforturi proprii, cu echipamente second-hand si cu donatii s-a nascut interventia medicala de urgenta, scrie pe Logec.ro.

Dupa ani si ani – timp in care antreprenorul Arafat a devenit secretar de stat – medicina de urgenta a fost “blagoslovita” cu sute de pagini de reglementari iar opiniei publice i s-a spus, de catre fostul intreprinzator, ca – scuzati expresia – concurenta pute.

Pretul titeiului: prima arma

Pretul titeiului: prima armaIn ultimele doua saptamani titeiul s-a scumpit in pasi mici pentru a ajunge acum la cel mai mare nivel de la moartea lui Ghadaffi. Dar conflictul din Libia este o copilarie pe langa ce poate face din pretul petrolului un nou razboi in Golf. Perspectiva sa este agitata de toata lumea si, in mod ciudat, cu cat sunt mai aprinse spiritele cu atat mai mult se prelungesc discutiile, noteaza Biziday.

Cronologic, ultimele evenimente pot fi rezumate cam asa – in urma cu doua saptamani UE a decis sa impuna un embargou treptat, pana in vara, livrarilor de titei iranian. Ca de obicei europenii s-au trezit dupa ce au vorbit – sunt tari in UE care depind grav de aceste livrari. Iranienii au ras si au strigat in vara, de ce nu imediat? Si ca sa demonstreze ca a luat in calcul aceasta posibilitate Iranul a pus el Europa sub embargou.

Desprecopii.com a dat startul plecarilor de la Goldbach

Desprecopii.com a dat startul plecarilor de la GoldbachFaptul ca ieri Ringier a anuntat semnarea unui acord pentru vanzarea publicitatii pe Desprecopii pana la finele anului s-ar putea sa insemne semnalul plecarii siteurilor importante de la Goldbach, precizeaza Orlando Nicoara.

Dupa 3 ani de pierderi actionarii elvetieni nu mai accepta sa bage mana in buzunar pentru finantarea operatiunilor din .ro ceea ce inseamna o diminuare a business-ului, renuntarea la o parte din siteuri si concentrarea pe operatiunile care aduc profit.