Oprescu reloaded

Oprescu reloadedN-ai cum sa nu vrei autostrada suspendata a lui Sorin Oprescu! Ea este atat de bucuresteana incat este aproape imposibil ca cetatenii Capitalei sa nu-l sustina pe Primarul General in demersul sau de modernizare a orasului, scrie Biziday.

Ca orice vedeta damboviteana, de autostrada asta a auzit toata lumea, chiar daca ea nu exista decat prin talkshourile de seara. Are patru ani de cand e ba comentata, ba ironizata, e… ce sa mai… un fel de pitipoanca despre care lumea vorbeste fara sa stie exact de ce merita efortul.

"Tratatul fiscal" si "comportamentul discretionar luminat"

"Tratatul fiscal" si "comportamentul discretionar luminat"Desi Romania semneaza tratatul, pentru urmatorii 3-5 ani, “comportamentul discretionar luminat” ar rebui sa fie “regula fiscala” aplicata. Semnarea "Tratatului fisca" si "comportamentul discretionar luminat" in urmatorii ani nu sunt mutual exclusive.

Noul tratat fiscal cu un titlu complex, (Treaty on Stability, Coordination and Governance in the Economic and Monetary Union), va fi semnat si de Romania din considerente politice, precizeaza Lucian Isar.

Daca ar fi fost o solutie actuala atat de buna din perspectiva economica a Romaniei probabil ca ar fi fost DEJA promovata si implementata de pleiada de corifei ai economiei romanesti. Regulile fiscale de acest gen nu sunt o noutate si prin urmare existau surse facile de inspiratie.

Tyler Cowen, coming soon

Tyler Cowen, coming soonTyler Cowen a fost inclus in 2011 Top 100 Global Thinkers de catre revista Foreign Policy, scrie Logec.ro.

Conform unui sondaj realizat de revista The Economist, el este considerat printre cei mai influenti economisti ai ultimului deceniu.

Tot in 2011, Bloomberg Business Week l-a numit America’s Hottest Economist.

Cresc veniturile din publicitatea in retelele sociale

Cresc veniturile din publicitatea in retelele socialeVeniturile obtinute de retelele sociale din publicitate vor creste anul acesta cu aproape 50%, conform unui studiu eMarketer, ajungand la valoarea de 7,72 miliarde de dolari. In anii viitori, cresterea va fi mai mica, insa totusi semnificativa. Momentan, jumatate din aceste venituri sunt generate de piata americana, precizeaza Cristian Manafu.