Streamingul depaseste DVD-ul

Streamingul depaseste DVD-ulIn SUA, anul acesta:

- 3.4 miliarde vizionari online, mai mult decat dublu fata de anul trecut

- 2.4 miliarde vizionari de DVD/BlueRay, mai putin decat cele 2.6 miliarde de anul trecut.

Totul legal, desigur. Detalii in articolul din Bloomberg, noteaza pe blogul sau, Orlando Nicoara.

E prea devreme sa vorbim de "engagement"

E prea devreme sa vorbim de "engagement"Dintr-un comentariu pe SocialMediaTraining.ro, am aflat ca engagement-ul pe paginile de Facebook ale brand-urilor este in 80% dintre cazuri sub 5%. Cifrele au nevoie si de explicati, dar nu despre asta este vorba acum.

Ce vreau sa va spuna de fapt Cristian Manafu, este ca noi romanii nu au o cultura a engagement-ului. Cand companiile, mai precis, cand angajatii unei companii nu sunt instruiti sau, mai rau, nu mai au chef sa creeze interactiune, de ce sa ne asteptam la minuni de engagement in online?

In ultimul an, populatia a economisit mai mult decat a imprumutat

In ultimul an, populatia a economisit mai mult decat a imprumutatPotrivit datelor publicate astazi de BNR, depozitele populatiei la banci au crescut cu 1,28 miliarde lei in luna februarie, si cu 3,16 miliarde lei in primele doua luni din 2012, aceasta crestere fiind semnificativ mai mare decat cea inregistrata in primele 2 luni din 2011 (+1,2 mld. lei), sau in primele doua luni din 2010 (+1,8 mld. lei).

In ultimele 12 luni, depozitele populatiei la banci au crescut cu 10,7 miliarde lei si au ajuns la 115,9 miliarde lei, detalii in graficul alaturat, click pe imagine pentru marire. In ultimii trei ani, depozitele au crescut cu 26,5 miliarde lei, potrivit BusinessDay.

Lucruri care trebuie rezolvate inainte de exploatarea gazelor de sist

Lucruri care trebuie rezolvate inainte de exploatarea gazelor de sistSecretele: Orice acord secret semnat de guvern creeaza o atmosfera de tara bananiera. Primul pas, absolut necesar, este publicarea tuturor contractelor si licentelor, a prospectiunilor deja existente si atribuirea concesiunilor exclusiv prin licitatie, informeaza Riscograma.

Tehnologia: Nu pare foarte intelept sa lasi o resursa neexploatata, dar nici sa te grabesti sa demonstrezi tehnologia pentru altii. De vreme ce rezervele conventionale de gaze se vor termina in zece ani (cel mult 15-20 cu ce se mai descopera intre timp), poate ca e mai bine ca exploatarea gazului de sist sa fie temporizata pana atunci.

B-Max, Fordul cu frana trasa

B-Max, Fordul cu frana trasaCei de la Ford au anuntat preturile pentru modelul B-Max iar acestea nu sunt deloc mici. A doua marca romaneasca de masina straina are preturi cuprinse intre 13 si 17 mii de euro si, spun chiar cei de la Ford, nu se asteapta sa vanda mai mult de doua mii de masini in Romania in acest an, noteaza Biziday.

Ca sa nici nu fie deranjul prea mare, cei de la Ford ii invita pe romani sa faca mai intai comenzi, urmand ca din vara sa inceapa productia, in functie de aceste comenzi, iar primele masini vor fi livrate abia in septembrie