Croaziera in Bahamas

Croaziera in BahamasIntotdeauna am considerat ca sunt prea activ pentru a ma inchide intr-o barca imensa cu alte sute de oameni despre care habar nu am cine sunt. In plus, ma gandeam mereu ca fiind pe un vas de croaziera nu o sa pot merge peste tot si nu pot explora asa cum imi doresc orasele in care ajung, ci va trebui sa ma limitez la niste excursii realizate de altii, noteaza pe blogul sau Razvan Pascu.

Pentru ca aveam o saptama intreaga in Miami si pentru ca am cautat si alte atractii in aceasta zona, am luat decizia de a merge intr-o croaziera de 4 zile in Bahamas, cu Norwegian Cruise Line, pe vasul Norwegian Sky, adauga blogger-ul.

Ar fi corect ca cei care castiga mai mult sa plateasca impozite mai mari

Ar fi corect ca cei care castiga mai mult sa plateasca impozite mai mariUn sondaj de opinie publicat recent scoate in evidenta cateva date interesante in ce priveste parerea romanilor despre sistemul de impozitare si despre modul in care statul ar trebui sa intervina in sensul atenuarii discrepantelor dintre cei cei bogati si cei saraci, noteaza BusinessDay.

Astfel, 74% dintre cei care au raspuns la sondaj cred ca impozitul unic de 16% este incorect, 73% cred ca cei bogati au obligatia de a plati impozite mai mari, 66% cred ca cei bogati au obligatia de a ii ajuta pe cei saraci, tot 66% cred ca statul ar trebui sa dea mai multi bani pentru ajutorarea saracilor, iar 61% cred ca statul ar trebui sa limiteze veniturile celor bogati.

HBO GO pe iPhone, iPad si televizor

HBO GO pe iPhone, iPad si televizorImi doream de ceva vreme sa imi vad calculatorul “pus” pe televizor. Am cumparat deci cablurile necesare si am cuplat laptop-ul la LCD, scrie Cristian Manafu.

Se vede destul de bine, insa neavand o super-conexiune acasa, sistemul Adaptive Bitrate Streaming a redus, cum stie el bine, calitatea imaginii.

Probabil viitorul serviciului este aici. Pe ceea ce numim astazi televizor .

De la Transelectrica la Hidroelectrica prin Metoda 4D

De la Transelectrica la Hidroelectrica prin Metoda 4DListarea Transelectrica poate fi considerata un succes doar la nivel de implementare exemplara a Metodei celor 4 Discounturi (Metoda 4D), scrie Lucian Isar.

O metoda catalogata propagandistic drept o realizare trebuie asistata si de un artificiu mnemonic, de aici si nevoia de a numi o Metoda de privatizare prin aplicarea succesiva a 4 discounturi, Metoda 4D.