Fata in fata cu cel mai important om din IKEA

Fata in fata cu cel mai important om din IKEAMikael Ohlsson si-a inceput cariera la IKEA, in urma cu 30 de ani. A inceput ca angajat in Departamentul Covoare. A ajuns apoi manager de magazin si din acel moment a urmat ascensiunea sa, devenind Marketing Manager al IKEA Suedia, Country Manager in Belgia si ulterior in Canada. Din 1995 este membru in IKEA Executive Management Group. Iar in 2009, a preluat functiile de Presesdinte si CEO al IKEA Group, scrie pe blogul sau, Cristian Manafu .

Aderarea Romaniei la euro in 2015

Aderarea Romaniei la euro in 2015Din declaratiile recente ale decidentilor si din programul anual de convergenta, se pare ca Romania insista sa adopte euro in 2015, precizeaza Lucian Isar.

In aceste conditii, parafrazandu-l pe G. Orwell, principala indatorire devine reafirmarea evidentelor.

Aderarea Romaniei la Uniunea Monetara in 2015 este o mare si costisitoare greseala pentru economia reala, .

Fotografii de la Cazanele Dunarii

Fotografii de la Cazanele DunariiDoar ce m-am intors dintr-o calatorie foarte frumoasa prin Romania. De marti si pana joi am fost in judetul Mehedinti la invitatia Force Tourism si Consiliul Local Mehedinti. Cele 2 entitati si-au unit fortele pentru promovarea regiunii, o initiativa laudabila pentru Romania. Despre programul din cele 3 zile si detalii despre tot ce am vazut in Mehedinti veti afla dintr-un alt articol cu impresii, marturiseste Razvan Pascu.

Ce a fost mai intai? Deranjul sau imposibilitatea?

Ce a fost mai intai? Deranjul sau imposibilitatea?Opozitia a intrat din nou singura intr-o incredibila capcana. Nu stiam sigur cum va scapa Ungureanu fara sa majoreze salariile bugetarilor si fara sa scada CAS-ul, dupa ce au apucat ba el ba presedintele Traian Basescu sa le promita.

Motiunea de cenzura este ocazia perfecta si pe masura ce ne apropiem de ea numarul pedelistilor care anunta ca vor dobori guvernul creste iar anunturile cum ca vor creste salariile sunt tot mai frecvente, noteaza Biziday.

Altfel spus cu cat e mai probabila caderea guvernului cu atat mai putin conteaza ce promite acesta.