Se anunta o vara plina de concerte bune

Se anunta o vara plina de concerte buneVara aceasta va fi plina de concerte cu artisti importanti, noteaza Cristian Manafu.

Astfel printre cele mai importante se numara aparitiile celor de la Guns N'Roses, Linkin Park, Evanescence si Red Hot Chili Peppers.

Spune-mi daca vrei sa cresti salariul minim ca sa-ti spun daca vei fi ministru

Spune-mi daca vrei sa cresti salariul minim ca sa-ti spun daca vei fi ministruDeci pana la urma am speculat corect: Lucian Isar este nominalizat ministru. Daca nu se dovedea adevarat atunci nu cred ca ne-ar fi povestit el intr-un articol lung, foarte lung, cum cresterea salariului minim va ajuta la scaderea somajului, cresterea incasarilor bugetare si, in general, la tot ce inseamna bun pe lumea asta, scrie Bogdan Glavan.

Si asta nu e tot. Performanta cea mai mare a lui Lucian Isar ramane aceea de a cuceri din doua vorbe si trei scheme locul de ideolog economic al politicii de stanga, pozitie de pe care Liviu Voinea parea imposibil de indepartat. Multa lume a ramas perplexa si a trebuit sa recunoasca, vorba unui fost tehnocrat de frunte, valoarea acolo unde este.

Multumim domnului Isarescu, pentru Florin Georgescu

Multumim domnului Isarescu, pentru Florin GeorgescuAm mari rezerve vis-a-vis de sansele guvernului Ponta de a primi votul in Parlament. Nu vi se pare ca lipsesc oamenii cu greutate din acest guvern, iar cei care totusi sunt grei, chiar nu au nimic de pierdut in cazul unei incercari esuate de a trece de Parlament? Eu cred ca deja suntem in logica anticipatelor, aia cu doua respingeri, dar inca mai sper sa ma insel, scrie Moise Guran.

Florin Georgescu a ajuns primviceguvernator in 2004 in urma unei negocieri dure cu PSD, in urma careia Isarescu a mai primit un mandat de guvernator iar Florin Georgescu a primit un salariu urias si o slujba lejera la BNR, in coasta lui Isarescu. Asa negociaza Isarescu si la tura urmatoare, in 2009, cam la fel a ajuns si Bogdan Olteanu la BNR,in detrimentul lui Daniel Daianu.

Piata producatorilor de smartphone-uri dupa Q1

Piata producatorilor de smartphone-uri dupa Q1Orlando Nicoara prezinta pe blogul sa ierarhia de pe piata de smartphone-uri.

Liderul topului este compania Samsung, care a reusit in doar un an sa isi dubleze cota de piata si chiar sa se distanteze cu cateva milioane de unitati vandute fata de urmarul clasat Apple.

Clasamentul este incheiat de Nokia care are o cota de aproape patru ori mai mica decat Samsung si de trei ori mai putin decat Apple