Suedia, tara unde taxele sunt mari si toti o duc bine

Suedia, tara unde taxele sunt mari si toti o duc bineDe fiecare data cand cineva incearca sa argumenteze o crestere de taxe pentru a sustine un “stat social” Suedia este data ca exemplu. In cultura populara Suedia este vazuta ca tara unde taxele sunt mari si toti o duc bine.

Este normal atunci ca nimeni sa nu aminteasca ca Suedia a luata o decizie contrara tuturor tarilor din UE pentru a iesi di criza economica: a taiat taxele. Aveti aici un articol din 2010 care vorbeste despre succescul acestor masuri, precizeaza Florin Citu.

Reteta unei aplicatii smartphone de impact

Reteta unei aplicatii smartphone de impactPentru o aplicatie de smartphone conteaza foarte mult icon-ul si numele in diferentierea fata de celelalte. Foarte mult. In aceeasi zi, intr-un eveniment desfasurat in paralel, Mobile Marketing Conference, Unlock Research spunea ca latura emotionala a aplicatiei ajuta la diferentiere, precizeaza Cristian Manafu.

Unlock Research a realizat la solicitarea Evensys un studiu foarte interesant despre relatia romanilor cu aplicatiile mobile ce poate servi drept punct de pornire in viitoarele lor implementari atat pentru dezvoltatorii din domeniu, cat si pentru oamenii de marketing.

Istoria si cooperarea anglo-romana

Istoria si cooperarea anglo-romanaProfesorul Costel Coroban a cercetat si a prezentat povestea extraordinara corpului de de ambulanta scotian (cunoscut sub numele de "Potarnichi Gri" - din cauza culorii de uniformele lor).

Acest grup formidabil de femei a oferit ajutor medical soldatilor de pe frontul roman, in zilele cele mai dificile ale Primului Razboi Mondial.

Initiativa lor a venit ca urmare a unei miscarii din Marea Britanie, care a militat pentru dreptul femeilor de a vota, scrie pe blogul sau Martin Harris.

Adevarata poveste a micilor

Adevarata poveste a micilorVizita suporterilor spanioli in Bucuresti a intarit statutul de aliment national al micului. Ca doar micii sunt o mancare 100% romaneasca, nu-i asa?. Sau cel putin asa spune legenda.

Cu ajutorul istoricilor, colegii de la Lumea Europa FM demonteaza insa toate preconceptiile, legendele si zvonurile din jurul micilor.

Ascultati reportajul de pe blogul Biziday pentru a afla adevarata origine a micilor sau care sunt diferentele de reteta dintre micii din trecut si micii cu care se infrupta astazi romanii si strainii laolalta.