Taxa rapida pe mancare

Taxa rapida pe mancareTaxa pe fast food se incadreaza perfect in categoria acelor masuri prin care guvernele vor sa salveze planeta dar de fapt dau in gropi de perspicace ce sunt, scrie Bogdan Glavan.

Cresterea salariului minim nu-i va afecta pe doctori, profesori, avocati, ingineri etc., pentru ca ei oricum castiga mult peste ceea ce statul considera „minim”, ci pe tinerii care abia ies de pe bancile scolii sau pe cei care nu au investit in formarea lor profesionala.

Cetatea pierduta a Bucurestiului

Cetatea pierduta a BucurestiuluiMalluri si hipermaketuri inaltate intre blocuri cenusii, ruine ale unor mastodonti industriali de beton asteptand sa se transforme in complexe rezidentiale, statii vechi de metrou cu trenuri noi, o Casa a Poporului construita de un regim, ocupata de altul.

Bucuresti. Un oras in care trecutul comunist se impleteste la tot pasul cu un prezent urban haotic si pripit. In acest peisaj contemporan plin de paradoxuri tindem sa uitam ca a existat viata si inainte de Epoca de Aur, noteaza Biziday.

O plimbare prin orasul Salonic

O plimbare prin orasul SalonicDe curand am fost in Grecia la Salonic intr-o calatorie de 3 zile. Iar daca despre situl arheologic de la Vergina am scris deja impresii, astazi vreau sa va povestesc ce am vazut prin orasul Salonic, in cazul in care planificati vreun city-break in zona in viitorul apropiat, mentioneaza Rasvan Pascu.

Va invit la FITS 2012

Va invit la FITS 2012Nu mai este mult si incepe o noua editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, unul dintre marile noastre evenimente culturale. As putea sa va spun ca organizatorii au pregatit un program exceptional si in acest an. Am insa un gust amar lasat de promisiunile guvernamentale neonorate, precizeaza Cristian Manafu.

Guvernul Boc a promis ca va sustine festivalul cu 2.500.000 lei. Guvernul Ungureanu a zis ca da 1.500.000 lei. Intr-un final, ministrul Mircea Diaconu a alocat 700.000 lei