Karl Marx Mastercard si alte linkuri care te ingrozesc

Karl Marx Mastercard si alte linkuri care te ingrozescCe poate fi mai ironic decat sa pui chipul lui Karl Marx, care a sustinut eliminarea schimbului monetar, pe o carte de credit?!

Stiu eu, stiu eu! Sa porti tricou cu Che Guevara si sa chemi lumea la vot, ca e democratie, scrie Bogdan Glavan.

Despre calatorii pe ProTV International, Wall-Street.ro si Money Magazine

Despre calatorii pe ProTV International, Wall-Street.ro si Money MagazineM-am obisnuit ca o data la ceva timp sa adun aici, pe blog, o parte din cele mai importante aparitii ale mele in presa scrisa, online sau pe TV, scrie Razvan Pascu.

Dupa ce am investit aproape 4 ani de munca in acest blog, pentru mine acesta este inclusiv in spatiu personal si o carte de vizita, mentioneaza blogger-ul.

Dobanzile din piata financiara

Dobanzile din piata financiaraDe fiecare data cand dobanzile la care se imprumuta unii din membrii zonei euro ajung la 7% pietele finaciare incep sa cada, euro se depreciaza, aparea brusc “aversiunea la risc” iar conducatorii zonei euro se intalnesc pentru a gasi o solutie.

Aceasta dobanda de 7% are un efect devastator. Se pare ca acesta este pragul pe care pietele il considera periculos, precizeaza Florin Citu.

Doua aplicatii utile pentru oamenii in miscare

Doua aplicatii utile pentru oamenii in miscareVodafone a anuntat saptamana trecuta doua noi aplicatii pentru telefoanele mobile:

Transport Urban
(in colaborare cu Asociatia Concept Urban) include detalii despre traseele mijloacelor de transport in comun din Bucuresti si din Iasi, si aduce in premiera posibilitatea platii abonamentului zilnic de calatorie RATB, precizeaza Cristian Manafu.

Mersul Trenurilor
(in colaborare cu Appscend) aplicatie prin care utilizatorii de smartphone gasesc trenul de care au nevoie si informatiile complete legate de costuri si rute, este de acum disponibila si pentru Android.