Un proiect interesant de la Google

Un proiect interesant de la GooglePe blogul lui Orlando Nicoara putem afla ca cei de la Google au dezvaluit un site nou, The Endangered Languages Project, care este este destinat oamenilor ce vor sa faca schimb de informatii despre limbile pe cale de disparitie.

Portalul are date despre mai mult de 3.000 de astfel de limbi si reprezinta un pas important in pastrarea diversitatii culturale, marturisesc cei de la Google.

Patru invitatii la Bestfest

Patru invitatii la BestfestVodafone mi-a oferit 4 invitatii la Bestfest, pentru toate cele trei zile ale festivalului. Invitatiile sunt pentru 4 cititori care vor sa mearga la acest summer camp, spune Cristian Manafu.

Vor fi trase la sorti 4 nume dintre cele care vor raspunde in comentarii la intrebare: Care este trupa pe care doresti sa o vezi la aceasta editie Bestfest? Vezi cine canta in aceasta pagina. Primesc comentarii pana pe 28 iunie, iar pe 29 iunie anunt cele 4 nume, adauga bloggerul.

Romania e frumoasa : Muntii Macin, podgoria si cramele Curtea Regala

Romania e frumoasa : Muntii Macin, podgoria si cramele Curtea RegalaDe ajuns in Macin este pe cat de usor, pe atat de placut: sunt doar 235 de kilometri distanta de Bucuresti, adica exact cat un drum pana la mare (dar cat de multe lucruri are de oferit in plus aceasta zona fata de un simplu weekend pe plaja!), scrie Razvan Pascu.

Din Bucuresti luati directia Braila, treceti Dunarea cu bacul catre Smardan si veti ajunge in paradis: mergeti pe langa Dunare, prin padure si catre taramul fermecat al Macinilor, cei mai vechi si plini de povesti munti de la noi si chiar din Europa.

Doua prezentari

Doua prezentariFlorin Citu a prezentat pe blogul sau doua lucrari pentru pasionatii de economie:

-Banii sunt importanti pentru dezvoltarea pe termen scurt;

-Romania, o economie emergenta cu problemele unei tari dezvoltate;