1 / 5

Orlando Nicoara: Ceea ce va face, va fi urmarit cu foarte mare atentie

Orlando Nicoara, CEO al Mediafax Group, companie fondata si detinuta de Adrian Sarbu, scrie pe propriul blog sapte comentarii legate de demisia sefului sau.

"Ca fapt divers, au trecut 6473 de zile de la lansarea Protv-ului. Tot ca fapt divers, din cei 18 ani de Pro TV, Adrian Sarbu a lucrat 7 pentru CME, intai ca director regional, apoi ca COO si in ultimii 4 ani ca CEO. Ramane romanul care a detinut cea mai inalta functie intr-o companie «listata». Si lasa in urma un Pro TV care este cel mai important produs media din piata romaneasca. Este de urmarit evolutia Pro TV fara «influenta» lui Adrian Sarbu. Pentru ca, desi nu mai detine nici o functie in Pro TV de 4 ani, el a ramas prezent si implicat in activitatea statiilor din .ro. Pro TV are o echipa de management sudata si care a reusit sa pastreze statia/statiile lider in randul televiziunilor", noteaza Nicoara.

El mai scrie ca ramane de vazut ce va face Adrian Sarbu din ianuarie anul viitor, cand nu va mai fi angajat al CME.

"De urmarit ce va face Adrian Sarbu de la 1 ianuarie 2014 si cat timp isi va aloca pentru Mediafax Group :). Ronald Lauder (n.red. fondatorul CME si seful boardului directoral al CME) spune ca Adrian Sarbu va continua sa lucreze cu CME-ul. Probabil vor aparea detalii zilele urmatoare. Indiferent daca-l place sau nu, daca-i este dusman/prieten/ indiferent, cine activeaza in media nu poate contesta faptul ca Adrian Sarbu este cel mai important/puternic om de media din .ro. Iar ceea ce va face, va fi urmarit cu foarte mare atentie pentru ca este cel care a setat directiile in media ultimilor 20 de ani",

Citeste intregul text pe blogul lui Orlando Nicoara.

Sursa foto: http://www.m.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri