2 / 5

Lucian Mindruta: Baaa, fiti moderni si destepti, ca va ia mama dracului!

Lucian Mindruta, directorul de creatie Mediafax Group, a scris pe Facebook ca despre cel pentru care lucreaza acum nu poate spune nimic fara a fi banuit de ipocrizie.

"Tocmai de aceea va invit sa cititi un text despre el scris acum cativa ani, pe vremea in care lucram pentru concurenta. N-am nimic de adaugat", adauga Mindruta.

Textul a fost publicat initial in Dileme Veche, iar ieri, dupa anuntul demisiei lui Sarbu, a fost republicat pe blogul lui Mindruta:

"Discursul brandului era de fapt discursul unui om, care avea ceva de spus romanilor, angajati sau nu: «Baaa, fiti moderni si destepti, ca va ia mama dracului!». Pe noi ne-a luat. Ne-a luat si ne-a angajat in atelierul lui decorat cu aripi de inger, care ne-a devenit si casa. Eu am intrat intr-o zi de decembrie a anului 1995 si-am iesit dupa citeva secunde, masurate paminteste in 8 ani. In citeva secunde astea au trecut sute de jurnale, doua-trei-o-mie de editii speciale si-un ziar, plus cea mai mare parte a tineretii, pe care altii au pierdut-o iresponsabil. Traind. Dar timpul trece repede cind esti ingrozit. Si eram in fiecare clipa. La inceput, ca ar putea intra peste noi in redactie si descoperi o virgula aiurea, un cadru «murdar», o stire insuficient exploatata. Apoi ca ar putea suna, simbata noaptea la ora 2, pentru inca o sedinta despre un proiect care avea deja 100 de pagini scrise in noaptea precedenta. Nici nu mai stiu daca intilnirile astea se intimplau asa de des, insa am ramas cu sentimentul ca se puteau intimpla oricind. Si ca niciodata nu ai facut destul pentru ca miine, marfa ta sa fie – cum ii placea sa zica intr-o vreme – outstanding. Un om mai slab de inger ar fi urit, dupa o vreme, perfectiunea pe care ne-o cerea", scrie Mindruta.

Citeste mai multe in articolul "Sarbu" publicat de Lucian Mindruta pe blogul personal.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri