Dollar Shave Club De ce sa platesti 20$ pe niste lame de ras, din care 19$ se duc la Roger Federer?

Dollar Shave Club era doar un start-up american in 2012 cand, cu doar 4.500 de dolari, a realizat un clip viral care in prezent are peste 15 milioane de vizualizari. In primele 48 de ore de la momentul lansarii, compania a inregistrat nu mai putin de 12.000 de comenzi pentru lamele sale de ras.

Sursa foto: Twitter

The T-Mobile Dance

Flash mob-ul organizat de T-Mobile in gara Liverpool este unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen organizate vreodata. Cu aproape 40 milioane de vizualizari, clip-ul a generat un important capital de imagine pentru operatorul de telefonie mobila controlat de Deutsche Telekom.

Sursa foto: Compania

Fenomenul Harlem Shake si NASA Johnson Style?!

Indiferent ca a fost vorba de companii inovatoare, precum Linkedin, sau de case de avocatura respectabile, dansul Harlem Shake a fost rapid adoptat de aproape orice mare corporatie pe YouTube, in incercarea de a-si forma o imagine mai relaxata fata de publicul larg.

Mai mult, chiar si dansul Gangnam Style a fost adoptat sau parodiat de mai multe companii si institutii, campioni la acest capitol fiind stagiarii NASA, care au filmat un clip chiar in incinta Johnson Space Center.

Sursa foto: NASA

Will it blend sau cum sa faci suc dintr-un iPhone si un Samsung

Plictisit de reclamele de tip “teleshopping” la roboti de bucatarie? Producatorul de blendere Blendtec a depasit aceste obisnuite bariere si a creat un canal de YouTube in care isi foloseste blender-ul pentru a face “suc” din cele mai neobisnuite obiecte.

Razboiul Samsung vs Apple continua

Si ca sa ramanem la razboiul dintre Samsung si Apple, merita adus in discutie acest clip viral al producatorului sud-coreean, care si-a atacat astfel competitorul direct in pragul unei mari lansari.

Ce au in comun poneii dansatori si operatorii de telefonie mobila?

Anul trecut, operatorul de telefonie mobila Three a lansat pe YouTube un clip bizar, in care un ponei dansa pe melodia Everywhere a formatiei Fleetwood Mac. Cu 4 milioane de vizualizari in prima saptamana, clipul a avut un succes urias si i-a facut pe cei de la Three sa lanseze chiar si o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii isi puteau face propriul videoclip cu un ponei dansator.

Old Spice

Old Spice a lansat pe YouTube in 2010 o campanie prin care a vrut sa scape de imaginea de “parfum batranesc” pe care incepea sa o aiba. Pentru acest lucru l-a angajat pe fostul jucator de fotbal american Isaiah Mustafa, ale carui clipuri au strans peste 236 milioane de vizualizari si au ajutat compania sa isi dubleze vanzarile in urmatorii ani.

Fiat 500L - o masina pentru mame

Incercand sa promoveze modelul 500L, Fiat a lansat exclusiv pe YouTube un videoclip de 3 minute care a avut surprinzator de multa popularitate in randul mamelor

P&G si un alt videoclip adresat mamelor

Daca Fiat a vrut sa aiba un clip amuzant adresat mamelor, P&G s-a concentrat mai mult mai mult pe partea emotionala atunci cand a creat acest clip promotional la Olimpiada de la Londra din 2012.

Sursa foto: Shutterstock / portrait of young gymnasts

Cel mai popular clip video...

Cel mai popular clip video...

Pentru final am pastrat clipul video care fara indoiala a adus zeci de milioane de dolari companiei care l-a lansat... sau poate nu. In orice caz, il puteti vizualiza AICI.