1 / 11

Fiii lui Sam: O descindere în întuneric (Sons of Sam)

Data lansării: 5 mai


Goana după „fiul lui Sam” a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură în anii '70, însă povestea din spatele unuia dintre cei mai celebri criminali în serie din America a fost aproape dată uitării. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. În vreme ce arestarea și condamnarea lui David Berkowitz au însemnat sfârșitul coșmarului pentru cei mai mulți dintre locuitorii orașului New York, pentru jurnalistul Maury Terry, autorul cărții Ultimate Evil, adevăratul mister abia începea.


Convins că Berkowitz nu acționase singur, Terry avea să petreacă decenii încercând să demonstreze că rețeaua întunecată din spatele acestor crime era mai extinsă decât și-ar fi putut închipui oricine.


Această căutare a adevărului care-i scăpa mereu printre degete avea să-l coste totul. Cineastul Joshua Zeman (CROPSEY, MUNTELE CRIMELOR) a folosit imagini de arhivă, conversații cu oamenii cei mai apropiați de această investigație și propriile cuvinte și documente legate de caz ale lui Terry pentru a spune această poveste plină de învățăminte despre un bărbat care a pătruns adânc într-un labirint din care nu a mai reușit să iasă.


Dar oare Maury Terry vâna doar fantome sau Fiii lui Sam se află încă printre noi?

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri