1 / 4

Campanie de publicitate indoor pe litoral in hoteluri de 2, 3 si 4 stele

Banii au fost alocati in primul rand pentru achizitia suporturilor publicitare, apoi pentru costurile de implementare, chiriile locatiilor, mentenanta si resursele umane.

"Prin acest proiect, care face parte dintr-un plan mult mai amplu de extindere a business-ului Invent Media, am urmarit sa oferim servicii de publicitate indoor in hotelurile de pe litoral din statiunile Mamaia si Neptun. Intentia noastra a fost sa fim prezenti in cele mai vizitate doua statiuni de pe litoral si sa punem la dispozitia advertiserilor backlit-uri noi, generoase ca dimensiuni", a declarat, pentru Wall-Street, Eduard Petrescu (foto), managing partner Invent Media.

Prin acest proiect, care se va desfasura in perioada 1 iunie - 15 septembrie 2009, Invent Media planuieste sa atraga campanii ale companiilor ce fac parte din sectoare de activitate precum FMCG, domeniul bancar, comunicatii.

Hotelurile in care vor fi prezente casetele luminoase sunt printre cele mai mari si sunt de 2, 3 si 4 stele, iar foarte multe dintre ele au 250-300 de camere. "Am optat pentru hotelurile foarte mari pentru a avea un raport cat mai bun intre costul campaniei si numarul de turisti care sunt expusi campaniilor indoor", spune Petrescu.

Sunt asteptati aproximativ 100 000 de turisti pe luna – ceea ce duce la un numar destul de mare de vizionari ale reclamelor in cadrul suporturilor oferite de Invent Media si, in consecinta, la un impact insemnat al campaniilor desfasurate in aceasta vara pe litoralul romanesc, considera managing partner-ul agentiei de publicitate indoor.

Totodata, se urmareste extinderea campaniei si pe urmatorii ani, 2009 fiind primul an in care Invent Media ofera pe piata de publicitate indoor acest produs. In continuare, agentia tinteste si alte segmente. In plus, in masura in care vor exista solicitari si pentru alte statiuni, compania va analiza oportunitatea implementarii si in alte statiuni de pe litoral, in afara celor in care se desfasoara deja campania actuala.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri