Romania Libera

Romania LiberaCine a aparat democratia la Finante, titreaza Romania Libera.

Functionarii care au protestat la Ministerul Finantelor au fost sprijiniti miercuri noapte de mai multi revolutionari. Nu este prima data cand membrii unor asociatii ale luptatorilor din decembrie ‘89 se evidentiaza la mitingurile sindicalistilor. Au fost la protestele CNSRL - Fratia, cand au fortat intrarea in sediul Guvernului Romaniei dar si la marsul politistilor catre Palatul Cotroceni.

Curierul National

Curierul NationalSi cu contribuabilul cum ramane?, se intreaba Curierul National pe prima pagina de astazi.

Aproximativ 500 de angajati de la administratiile financiare de sector din Capitala si de la trezorerii protesteaza in fata Ministerului Finantelor Publice, acestia alaturandu-se, ieri dimineata, celor aproximativ 200 de angajati ai institutiei care protestau pe holurile institutiei inca de miercuri

Adevarul

AdevarulSotul Elenei Udrea a fost interceptat, in 2008, in timp ce dadea indicatii angajatilor firmei care administreaza parcarile bucurestene. Dorin Cocos, sotul ministrului Turismului, Elena Udrea, conducea afacerea „Dalli”, chiar daca oficial nu mai are nicio treaba cu societatea din anul 2004.

Pe prima pagina din ziarul Adevarul gasim un articol despre Cum ne-a pacalit Cocos cu parcarile Dalli - Interceptari

Financiarul

FinanciarulCotidianul Financiarul scrie despre blocajul financiar total: Revolta bugetarilor a pus lacatul pe tara.

Pornita de la Ministerul Finantelor Publice, greva spontana a angajatilor s-a raspandit in toata Romania. Ieri s-au inchis trezorerii, case de pensii, agentii de somaj, de sanatate si inspectorate de munca. Efectuarea oricaror plati in sistemul de stat a fost oprita.



Evenimentul zilei

Evenimentul zileiRecalcularea pensiilor s-a blocat intr-o casnicie, titreaza Evenimentul Zilei.

Magistratul care a suspendat recalcularea pensiilor militarilor e sotia unui fost politist. Judecatoarea Claudia Idriceanu avea obligatia, potrivit Legii 303/2004, privind statutul ma gistratilor, sa se abtina de la judecarea acestui dosar deoarece avea un interes indirect, sotul acesteia, Florin Popicu, fiind ofiter de politie in rezerva, categorie vizata de hotararea de guvern pe care a suspendat-o. In declaratia de avere a judecatoarei se arata ca sotul acesteia este "rezervist MAI".