Romania Libera

Romania Libera"Zeci de mii de romani joaca poker online sau in cazinou, in timp ce tot mai multe emisiuni de profil isi fac loc in grilele posturilor tv autohtone. In acest context, cativa romani au reusit sa castige, fiecare, la masa de joc, peste 100.000 de dolari, bani suficienti pentru a trai exclusiv din poker", scrie Romania Libera, pe prima pagina.

Gandul

GandulPrima pagina din Gandul titreaza ca "Banca Mondiala desfiinteaza in ultimul raport Romania, tara cu un buget facut dupa ureche, directionat politic, si cu un Minister de Finante cu mai multi angajati decat in Anglia. Institutia propune oficialitatilor de la Bucuresti solutii punctuale pentru fiecare problema".

Curierul National

Curierul National"Romania se afla de doi ani de zile in criza, iar in tot acest timp au fost emise o serie de masuri anticriza, ale caror efecte au fost mai mult sau mai putin resimtite in economia reala. In acest context, analistii economici considera ca una dintre cele mai mari provocari ale Romaniei in acest moment este lipsa capacitatii administrative, acesta deschizand lista provocarilor carora trebuie sa le facem fata pentru a pune bazele unei cresteri economice sustenabile", noteaza Curierul National, pe prima pagina.

Adevarul

Adevarul"La numai trei zile de la inmormantarea poetului, o bucuresteanca a deschis un proces prin care vrea sa demonstreze ca Adrian Paunescu este tatal sau biologic. Grefiera Andreea-Mihaela Birlea i-a chemat in instanta pe cei trei copii legitimi ai lui Paunescu pentru a dovedi, cu martori si cu teste ADN, ca este sora lor paterna", informeaza prima pagina din Adevarul.

Financiarul

Financiarul"Pesimismul ramane la cote maxime: 77% se asteapta la majorarea preturilor, 70% anticipeaza ca vor avea si mai putini bani, iar 56% nu reusesc nici in prezent sa-si acopere cheltuielile", noteaza Financiarul, pe prima pagina.