Adevarul

Adevarul"Ascensiunea lui Vasile Marica a inceput in 1995, ajungand astazi sa controleze cea mai mare federatie sindicala din Finante", scrie prima pagina din Adevarul, care face o radiografie a puterii lui Marica, seful celui vechi sindicat din Finante.

Curierul National

Curierul National"La o luna de la listare, actiunile Fondului Proprietatea (FP) au coborat pentru prima data sub nivelul de 0,6 lei/actiune, in apropierea caruia acestea au intrat in ring. Vanzarile au fost precipitate de publicarea, in seara precedenta, a unor rezultate financiare sub asteptari care includ un profit net de 456,2 milioane lei, cu 37,5% mai redus decat in 2009", informeaza prima pagina din Curierul National.

Financiarul

Financiarul"UniCredit: Suntem pregatiti sa acordam credite prin telefonul mobil si pe internet", este titlul celui mai important articol publicat astazi pe prima pagina din Financiarul.

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Documentarul <<Demascarea>> imortalizeaza in premiera imbratisarea dintre o victima, Constantin (Tache) Rodas, si unul dintre
cei care l-au batut, si el victima transformata, sub imperiul ororilor, in calau: Tudor Stanescu, astazi calugarul Teodor. Neegalat in cruzime in nici o alta tara comunista, experimentul derulat intre 1949 si 1951 in inchisoarea e la Pitesti a avut drept scop crearea „omului nou” propovaduit de ideologia comunista, prin daramarea vechiului sistem de valori al detinutilor", noteaza prima pagina din Evenimentul Zilei.

Romania Libera

Romania Libera"Ministrul Kelemen Hunor este favorit in cursa pentru presedintia UDMR, fiindca este succesorul desemnat al actualului sef al Uniunii, Marko Bela. Pe termen scurt, Kelemen Hunor mizeaza pe ramanerea la guvernare pana la alegerile din 2012 si crede ca pana atunci UDMR isi va recupera electoratul pierdut in perioada crizei economice", scrie Romania Libera.