1 / 4

Strategie pe termen scurt

Pentru investitorii pe termen scurt, specialistii Intercapital Invest recomanda speculatii prudente, cu un nivel ridicat de risc, pe o durata de minim 2-3 zile si maxim 2-3 luni.

“Pentru speculatorii a caror durata a investitiilor se masoara in zile sau saptamani, expunerea pe actiuni a fost crescuta de la 40% la 60%”, se arata in raportul de context de piata publicat de companie.

De asemenea, valoarea instrumentelor cu venit fix in portofoliul acestei categorii de speculator este recomandata la circa 40%.

“Volatilitatea a crescut in ultimele luni, iar preturile actiunilor au evoluat favorabil. Atentia multor investitori este concentrata pe actiunile Societatilor de Investitii Financiare, care se tranzactioneaza la valori ale indicatorului pret/ VUAN situate intre 0,45 si 0,64”, se mai arata in raport.

Analistii spun ca actiunile SIF, caracterizate printr-o volatilitate ridicata, pot oferi in continuare surprize placute pe termen scurt, insa oportunitatile pentru speculatii nu se reduc numai la acesti emitenti.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri