1 / 4

Unde gasesti apartamente noi cu 60.000 euro

In Bucuresti, cele mai multe oferte de apartamente noi cu preturi sub 60.000 euro se gasesc in cartierele Berceni, Drumul Taberei, Vitan si Bucurestii Noi, potrivit portalului imobiliare.ro, care include 272 de astfel de oferte. In cele patru cartiere, preturile apartamentelor cu doua camere incep de la 40.000 de euro, sustin reprezentantii imobiliare.ro.

Pentru apartamentele noi cu trei camere, numarul ofertelor care se inacdreaza in bugetul de 60.000 euro scade pana la 40 de anunturi, arata datele portalului imobiliar. Cele mai multe astfel de ofertesunt in cartierele Oltenitei si Brancoveanu, din sudul Bucurestiului.

Apartamente noi cu preturi de pana la 60.000 de euro pot fi gasite atat in cartierele periferice, dar si in proiecte dezvoltate de catre dezvoltatori de talie mica, sustine Alexandru Pricop (foto), managing partner in cadrul companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania.

„Astfel de oferte sunt in ansambluri rezidentiale amplasate in zonele marginase ale cartierelor clasice bucurestene, precum Militari, Berceni, Bucurestii Noi, Balta Alba, dar si in proiecte care au maximum 50 de apartamente si una-doua scari de bloc”, spune Alexandru Pricop.

Iulian Niculae, proprietarul agentiei imobiliare Victoria Consult, sustine ca cele mai multe oferte pentru apartamente noi cu doua camere pana in 60.000 euro se afla in cartierul Bucurestii Noi, din sectorul 1. "Caracterul puternic rezidential, noua conexiune cu metroul, parcul Bazilescu, viitorul Colosseum sunt atuuri pentru aceasta zona, care nu nu mai are stocuri vechi, majoritatea imobilelor oferite la vanzare fiind construite in perioada 2010-2011”, spune Iulian Niculae.

Situatia difera in marile orase din tara, unde, cu exceptia ansamblurilor de lux, majoritatea ofertelor se incadreaza in limita maxima de 60.000 euro, mai spun cei de la imobiliare.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri