1 / 12

Vila interbelica-1,8 mil. euro

Cea mai scumpra locuinta vanduta in Bucuresti in ultimele 15 luni este o vila istorica. Pretul de vanzare s-a ridicat la 1,8 mil. euro.

Casa a fost construita in perioada interbelica si este amplasata in zona Dacia, spun reprezentantii Regatta, compania care a intermediat vanzarea.

Locuinta are o suprafata construita de circa 600 mp si teren de aproximativ 800 mp.

In anul 2011, vanzarea locuintelor de lux a cedat “terenul” tranzactiilor de inchiriere. Desi, in general, situatia economica nu a inregistrat modificari favorabile, au continuat sa existe cereri pe segmentul rezidential de lux, spun oficialii Regatta.

In 2011, oferta de vanzare a cuprins in majoritate cladiri vechi, de secol XIX, unele de patrimoniu. Si in acest an exista oferte interesante, vile de patrimoniu pretabile pentru sedii de ambasada sau reprezentante. Suprafetele acestora sunt peste 1.000-1.500 mp, cu teren incepand de la 600 mp pana la 2.700 mp, iar preturile variaza de la 1,5 mil. euro la 6-6,8 mil. euro.

Printre cele mai scumpe proprietati oferite spre vanzare se afla o locuinta de circa 22 milioane euro (circa 2.300 mp construiti, 8.000mp teren), spun reprezentantii Regatta Real Estate.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net. Fotografiile sunt generice. Din motive de confidentialitate nu au putut fi publicate fotografii cu proprietatile respective.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri