Apartamente noi in Berceni

Apartamente noi in Berceni

In proiectul rezidential Studio Plus Metalurgiei preturile garsonierelor incep de 26.000 euro(TVA 5% inclusa) pentru o suprafata de 28 mp utili. Apartamentele de doua camere din proiect sunt de circa 45.000 euro ( TVA 5% inclusa).

Dezvoltatorii care au creat conceptul Studio Plus au fost printre primii investitori care au sesizat oportunitatea dezvoltarilor ieftine in sudul Capitalei. In prezent in zona de sud a Bucurestiului se deruleaza inclusiv proiecte de dimensiuni foarte mari cum ar fi Vista Rezidential Berceni, care va cuprinde in total circa 1.000 de apartamente, primele 200 urmand sa fie finalizate in aceasta vara. Alte proiecte importante in sud sunt si Metropolitan Residence sau Gama Residence.

Pentru fiecare zona am selectat cate un proiect rezidential pe baza unor criterii legate de pret, marimea proiectului si reprezentativitatea pentru zona. Datele provin de pe site-urile dezvoltatorilor, imobiliare.ro si sudrezidential.ro

Apartamente noi in Militari

Apartamente noi in Militari

Militari Residence este cel mai bine vandut proiect rezidential din Capitala cu o medie de 60-80 de unitati locative vandute lunar. In proiectul rezidential din Militari sunt deja finalizate circa 5.000 de apartamente. In ceea ce priveste apartamentele de doua camere, dezvoltatorul are oferte de locuinte de 50 mp utili la 40.000 euro.

Nu am luat in calcul preturile locuintelor aflate la demisol sau mansarda, care de obicei sunt scoase pe piata la valori sub medie.

Apartamente noi in Prelungirea Ghencea

Apartamente noi in Prelungirea Ghencea

In ansamblul rezidential Latin Residence, parte din Cartierul Latin, preturile pentru un apartament de 2 camere incep de la 35.000 euro (TVA inclus). Suprafetele utile la acest pret sunt de peste 55 mp utili.

Cartierul Latin este cea mai de succes dezvoltare din zona.

Apartamente noi Rahova

Apartamente noi Rahova

Preturile in cadrul Confort Urban Rahova incep de la 670 euro pe mp util. In proiect sunt oferte de garsoniere cu o suprafata de circa 34 mp la 28.400 euro.

Apartamentele de doua camere din proiect costa in jur de 45.000 euro.

Confort Urban este cel mai reprezentantiv proiect rezidential din zona.

Apartamente Vitan-Barzesti

Apartamente Vitan-Barzesti

In Confort City un apartament de doua camere cu o suprafata utila de 43,68 mp este la vanzare pentru circa 35.000 mp, la care se adauga TVA de 5%. Pretul face parte dintr-o oferta speciala si este valabil pentru un anumit tip de apartament. Daca vrei un apartament mai mare, in ansamblul Confort City de pe soseaua Vitan Barzesti exista oferte speciale pentru apartamente cu o suprafata utila de 64 mp costa circa 45.000 euro plus TVA de 5%.

O garsoniera in proiect este listata la aproape 22.000 euro, fara TVA. Suprafata utila a garsonierei este de aproape 35 mp utili.

Confort City a fost inca din perioada de boom a pietei unul dintre cele mai ieftine proiecte rezidentiale ale Capitalei. Proiectul este dezvoltat de fratii Negoita.