4 / 8

Crezi ca urmeaza sa fii rapit de extraterestrii sau atacat de o fantoma? 7 asigurari special create pentru riscuri neobisnuite

Crezi in extraterestri? Ei bine, exista companii de asigurare in lume, care ofera acoperire in cazul in care serialul "Dosarele X", care a fascinat Romania dupa Revolutie, avea dreptate. Cateva companii, de regula nereglementate, ofera asigurari in caz de rapiri extraterestre, oar prima de asigurare la 150 de dolari pe an pentru o potentiala despagubire de 1,5 milioane de dolari. Ramane de vazut cum demonstrezi ca ai luat contact cu alte civilizatii. Alte companii, ofera, de asemenea, fermierilor despagubiri in cazul unui accident OZN.


De asemenea, incluse in aceasta categorie sunt asigurarile impotriva muscaturilor de vampiri, varcolaci sau aparitiei de fantome. In timp ce multi oameni considera ca o apocalipsa zombie este iminenta, altii se arata inca ingrijorati ca ar putea fi atacati de creaturi infioratoare mitice cum ar fi varcolaci si vampiri ori de fantome neprietenoase in propria casa. Lloyd's of London a vandut si asigurari impotriva acestor tipuri de atacuri.


Sursa informatii: Propertycasualty360.com


Sursa foto: Fer Gregory / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri