Primele doua cladiri de locuinte au fost deja vandute

Primele doua cladiri de locuinte au fost deja vanduteDezvoltat de INR Management Real Estate, Silver Mountain va mai include un complex de apartamente si vile, un teren de golf cu 18 gauri, o scoala de tenis care poarta amprenta lui Ilie Nastase, un hotel de lux sub brandul Radisson proiectat de designerul de interior Jacques Garcia, un patinoar, cazino, cinema, restaurante, compania de spa ESPA, prezenta pentru prima oara in Europa de Est si o ferma de animale.

Lucrarile de constructie au inceput in septembrie 2006, insa constructia are loc in mai multe faze de dezvoltare, intinse pe cativa ani.

“Prima etapa urmeaza sa fie incheiata in iunie 2010, odata cu inaugurarea terenului de golf. Aceasta prima faza presupune finalizarea a cinci cladiri de locuinte, un hotel Radisson SAS de 184 de camere, centrul de spa si fitness, terenurile de tenis si de golf, precum si alte facilitati de agrement”, a declarat, pentru Wall-Street, Madalin Rusu, Director de Marketing si Vanzari al INR Management Real Estate.

Primele doua cladiri de locuinte au fost deja vandute si vor fi predate proprietarilor in iulie 2009. La sfarsitul acestei prime etape de dezvoltare se va inaugura complexul de apartamente de vacanta Silver Mountain, finalizarea proiectului fiind programata pentru anul 2013.

8 mil. euro, investitia doar in infrastructura

8 mil. euro, investitia doar in infrastructuraHeliportul va putea fi utilizat la finele primei etape de constructie, insa ansamblul se poate vizita si in prezent cu elicopterul.

„Scopul nostru este de a facilita accesul catre complexul de vacanta, un astfel de parcurs durand doar 35-40 de minute, cu plecare de pe aeroportul Baneasa. Investia in acest heliport este inclusa in costurile infrastructurii interne Silver Mountain, care se ridica la opt milioane de euro”, ne-a mai spus Madalin Rus.

Infrastructura interna a Silver Mountain cuprinde un sistem propriu de extragere a apei si alimentare, de purificare a acesteia, un sistem de canalizare, o retea stradala de aproximativ 3,5 km, o retea de alimentare cu gaz si energetica si retea pentru sistem internet wireless si pentru telecomunicatii.

Din suprafata totala a proiectului, 440.000 mp vor fi alocati terenului de golf executive cu 18 gauri. Investitia totala in Silver Mountain depaseste 500 milioane de euro.

Preturile pornesc de la 150.000 euro plus TVA

Preturile pornesc de la 150.000 euro plus TVAPreturile locuintelor variaza in functie de suprafata, vedere, etaj si alte criterii, agentul exclusiv de vanzare a complexului fiind compania de consultanta imobiliara Colliers International.

“Apartamentele, incluzand garsonierele si duplexurile, au preturi care pornesc de la 150.000 euro fara TVA si ajung pana la 500.000 fara TVA”, a afirmat reprezentantul INR Management Real Estate.

Suprafetele pornesc de la 55 mp si depasesc 440 mp, in cazul duplexurilor si a penthouse-urilor. Serviciile de room service ale hotelului Radisson SAS, prezent la Silver Mountain, vor putea fi folosite si de rezidenti, iar cand apartamentul nu este locuit, acesta poate intra in circuitul de inchiriere pe termen scurt al hotelului.

“Procesul de vanzare a apartamentelor de vacanta a inceput inca din faza de debut a lucrarilor de santier. Cladirile programate pentru finalizare in 2010 au fost vandute in proportie de 35%, iar valoarea proprietatii va creste in timp pentru ca evolutia si terminarea lucrarilor va duce automat la cresterea pretului apartamentelor”, a incheiat Madalin Rusu.