1 / 4

Primele doua cladiri de locuinte au fost deja vandute

Dezvoltat de INR Management Real Estate, Silver Mountain va mai include un complex de apartamente si vile, un teren de golf cu 18 gauri, o scoala de tenis care poarta amprenta lui Ilie Nastase, un hotel de lux sub brandul Radisson proiectat de designerul de interior Jacques Garcia, un patinoar, cazino, cinema, restaurante, compania de spa ESPA, prezenta pentru prima oara in Europa de Est si o ferma de animale.

Lucrarile de constructie au inceput in septembrie 2006, insa constructia are loc in mai multe faze de dezvoltare, intinse pe cativa ani.

“Prima etapa urmeaza sa fie incheiata in iunie 2010, odata cu inaugurarea terenului de golf. Aceasta prima faza presupune finalizarea a cinci cladiri de locuinte, un hotel Radisson SAS de 184 de camere, centrul de spa si fitness, terenurile de tenis si de golf, precum si alte facilitati de agrement”, a declarat, pentru Wall-Street, Madalin Rusu, Director de Marketing si Vanzari al INR Management Real Estate.

Primele doua cladiri de locuinte au fost deja vandute si vor fi predate proprietarilor in iulie 2009. La sfarsitul acestei prime etape de dezvoltare se va inaugura complexul de apartamente de vacanta Silver Mountain, finalizarea proiectului fiind programata pentru anul 2013.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri