1 / 4

Ce poti inchiria cu mai putin de 1.000 euro/luna

In imprejurimile Bucurestiului, cu un buget de circa 200 euro/persona, un grup de doua pana la cinci persoane poate inchiria o proprietate cu mai multe camere si o suprafata locuibila si de teren mai mare fata de ceea ce poate gasi in Bucuresti, spune Alexandru Pricop, managing partner al sucursalei imobiliare Coldwell Banker Banu Manta. In plus, in afara orasului exista posibilitatea foarte ridicata ca proprietatea sa beneficieze de mai multe locuri de parcare, chiar acoperite, adauga el.

“Desi preturile sunt mai reduse in imprejurimi, astfel de vile se inchiriaza mai greu decat o proprietate similara din interiorul orasului, cel putin pe segmentul de pret de 400 – 1.000 euro/luna. Acest segment este mai redus decat cel de lux, unde expatii sau top managerii reprezinta un procent semnificativ din chiriasi”, afirma consultantul Coldwell Banker Banu Manta.

Segmentul clientilor cu bugete de pana la 1.000 euro este specific familiilor care prefera proprietatile din interiorul oraselor, proprietati care sunt mai accesibile din punct de vedere al transportului si care beneficiaza de proximitatea a mai multe puncte de interes – centre comerciale, institutii medicale si de invatamant etc., mai spune Pricop.

In zona Bucurestii Noi, o vila cu o suprafata totala de 360 mp, gradina si terasa, cu patru dormitoare, trei bai, living, bucatarie, garaj si pivnita este scoasa la inchiriat cu 500 euro/luna, potrivit portalului anuntul.ro.

In cartierul Giulesti, un proprietar scoate la inchiriat o casa cu patru camere, doua bucatarii, o baie, doua locuri de parcare si curte pentru 450 euro/luna, conform anuntul.ro.

In zona Pipera, pe strada Emil Racovita, o casa cu patru camere, doua bai si un teren de 100 mp poate fi inchiriata cu 700 euro/luna, proprietarul cerand in plus plata in avans pe trei luni si o garantie de 700 euro, potrivit anuntului publicat pe MagazinulDeCase.ro.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri