Despre joburile pe Facebook

Despre joburile pe FacebookUn raport a anuntat ca Facebook a creat 450 000 de joburi. Din pacate, pozele postate pe Facebook au dus la pierderea a 550 000 de locuri de munca. (Jimmy Fallon)

Sursa citate: politicalhumor.about.com

Care este legatura intre o noua aplicatie pe facebook, ultimul status dupa moarte si FarmVille

Care este legatura intre o noua aplicatie pe facebook, ultimul status dupa moarte si FarmVilleExista o noua aplicatie pe Facebook care posteaza un ultim status dupa ce ai murit. E ridicol! Nu am nevoie ca cineva sa imi schimbe statusul dupa ce mor. Am nevoie sa mi se ude recoltele din FarmVille. (Jimmy Fallon)

Care este diferenta intre Wikipedia si Facebook?

Care este diferenta intre Wikipedia si Facebook?Cele mai mari site-uri la ora actuala sunt Wikipedia, unde afli despre lucrurile pe care nu le stiai si Facebook, unde afli lucruri despre persoanele care nu te mai intereseaza de ani de zile. (Craig Ferguson)

Hackerii si productivitatea americana

Hackerii si productivitatea americanaHackerii au reusit sa inchida Twitter si preferatul meu, Facebook, pentru cateva ore. In alta ordine de idei, productivitatea americana a crescut ieri cu 159%. (Conan O'Brien)

Daca Facebook ar fi o tara...

Daca Facebook ar fi o tara...Daca Facebook ar fi o tara, ar fi a treia cea mai mare tara de pe Pamant... si de departe ce mai putin productiva. (Jimmy Kimmel)

Foto: redunicornmedia.com

Activitatea pe Facebook de la serviciu

Activitatea pe Facebook de la serviciuSe presupune ca Facebook are un feature de check-in, dar toata lumea stie ca atunci cand esti pe Facebook esti la lucru.

Foto: workplacelegalpost.com