1 / 4

Tjobs.ro

Serviciul, lansat la Targu Mures in 2008, a atras in 2011 o investitie internationala din partea lui Alexis Bonte (actionar si la Trilulilu.ro si Republik) si Andreas Cser precum si din partea Fundatiei Post-Privatizare. Ceilalti doi actionari sunt Calin Stefanescu (CEO) si Sebastian Niezgoda (CFO).

„Nu consider ca exista secrete in management. Un management cu adevarat functional este bazat pe responsabilitate, organizare, perseverenta si asumarea greselilor, care sunt inevitabile si care aduc oportunitatea unica de a invata ceva cu adevarat valoros”, spune, din experienta anilor in antreprenoriat, Calin Stefanescu.

„Ca sfat, evitati „scuzabila” ca justificare a unui esec. Cat timp motivele unui esec vor fi cautate in afara business-ului, in sistem sau in lipsa investitiilor, se pierde oprtunitatea de a dobandi o experienta vitala pentru un nou business”, mai spune el.

Fara sa ofere estimari de venituri pentru anul in curs, antreprenorul subliniaza ca in prezent proiectul se axeaza pe dezvoltarea la nivel international.

Reteaua include peste 500 de agentii de recrutare, capacitatea acestui sistem fiind de aproximativ 2 milioane de CV-uri.

„Principalele provocari pe care a rebuit sa le depasim au tinut de mediul de business din Romania. A trebuit sa descoperim unele lucruri care nu sunt noi in Vest, lucruri precum organizarea, etica in afaceri, termenele limita. Principalul challenge al companiei, in acest moment, este organizarea, intr-un mod ce va trebui sa sustina directia de dezvoltare propusa”, spune Stefanescu.

Intrebat pe ce nisa ar mai fi loc pentru un proiect similar, Calin Stefanescu spune ca pot fi pe orice nisa, atata timp „cat sunt ancorate si in lumea0reala si atata timp cat sunt manageriate bine, au toate sansele sa rezite in piata”.

Citeste in slide-ul urmator detalii despre primul site de joburi dedicat angajatilor din domeniul financiar.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri