123D Design de la Autodesk

123D Design de la AutodeskAutodesk a lansat 123D Design, un instrument gratuit de modelare 3D care iti permite sa creezi modele tridimensionale pe care sa le si printezi, ulterior.

Disponibil pentru iPad (dar si PC, Mac si web), aplicatia se foloseste de interactiuni naturale pentru a crea si edita, intr-un mod usor, modele 3D, fara sa trebuiasca sa cunosti concepte complexe de CAD.

Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star WarsAngry Birds Star Wars s-a lansat saptamana trecuta, pentru iOS, Android, Windows Phone, Mac, Windows 8 si Kindle Fire. Jocul este o reiterare a clasicului Angry Birds, dar cu tematica Star Wars. Jocul are 80 de nivele.

Facebook pentru iOS

Facebook pentru iOSFacebook a facut update la aplicatia de pe iOS saptamana trecuta, adaugand posibilitatea de a trimite cadouri reale de pe iPhone/iPad-ul propriu. Update-ul permite de asemenea incarcarea de multiple fotografii pe Facebook si sa adaugi filtre acestora.

Pe langa acestea, Messenger este updatat de asemenea, permitand acces mai usor la contactele Facebook.

Curiosity

CuriosityO noua aplicatie numita Curiosity a atras atentia utilizatorilor saptamana aceasta. Aplicatia incearca sa “uneasca lumea pentru a rezolva un mister”. Toti utilizatorii aplicatiei contribuie la “ciobirea” unui cub cu mai multe straturi in incercarea de a afla ce se ascunde in centrul sau.

Fiecare strat al cubului are culori diferite si poti vedea, in timp real, ce parti “ciobesc” ceilalti jucatori.

Foursquare pentru iOS

Foursquare pentru iOSFoursquare a updatat aplicatia iOS saptamana trecuta, adaugand review-uri. Acum, cand cauti locuri folosind Explore, o sa vezi si un scor al respectivei locatii precum si ponturi, like-uri, dislike-uri, popularitate si alte check-in-uri.

My Little Pony

My Little PonyS-a lansat saptamana aceasta pentru Android. Jocul interactiv are ca punct central ponei populari intr-un show TV american - Rainbow Dash, Fluttershy, si Applejack – precum si vocile prezentatorilor TV.

Tumblr pentru iOS

Tumblr pentru iOSTumblr a lansat o noua versiune iOS, adaugand noi optiuni inclusiv un dashboard cu un design diferit, fotografii mai mari si timpi de incarcare redusi.