3 / 9

Diana Enciu si Alina Tanasa: In Romania, bloggingul e considerat inca o joaca inutila

Cele doua tinere care detin Fabulousmuses.com, un blog de fashion cunoscut si pe plan international, enumara mai multe bloguri internationale care, considera ele, merita urmarite si de romani.

Stylebubble.co.uk - daca vrei sa aflii despre artisti talentati si sau sa te inspiri dintr-un stil personal aparte, Susie Bubble este mai mult decat o sursa inepuizabila de informatii si idei.

Manrepeller.com - trebuie sa ii urmaresti blogul, dar si activitatea de pe instagram. Leandra Medine, adepta layeringului exagerat care sperie barbatii este plina de energie, detine cele mai hot piese ale sezonului si este un izvor nesecat de funny faces&jokes.

Comeovertothedarksidewehavecandy.com All black diva, CINDY VAN DER HEYDEN, te invata in fiecare zi ca “less is more” si ca “black is everything”. Un blog de stil personal si inspiratie absoluta.

Cele doua considera ca blogosfera din Romania are nevoie de mai multa seriozitate, daca vrei sa ajungi sa faci bani din aceasta activitate.

In Romania, blogging-ul este considerat inca o joaca inutila, pe cand dincolo de granite “being a blogger is a job”. Pentru multi este un job as spune exagerat de bine platit, cu multe bonusuri fabuloase - cadouri, excursii, cine si aparitii in toate publicatiile internationale si asta pentru ca s-a investit in layout, continut editorial, imagini si mesaj. Daca nu ti-ai creat blogul doar pentru distractie, trebuie sa investesti in el ca la carte. Este un business si are nevoie de un business plan, o strategie de PR&marketing si de un PR Consultant care sa iti gestioneze imaginea pe piata. Nu e usor, dar este placut, fun si in timp si cu grija, un business de succes.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri