Dan Voiculescu - fotografie "de colectie"

Dan Voiculescu - fotografie "de colectie"Dan Voiculescu a ales sa petreaca acesta zi la mare, alaturi de cativa dintre angajatii Antena 3 - Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu.

"Miami Beach! Te oftici?", a scris realizatorul tv Mihai Gadea in descrierea fotografiei.

Traian Basescu - Manastirea Adormirea Maicii Domnului, Harghita

Traian Basescu - Manastirea Adormirea Maicii Domnului, Harghita“Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim «Adormirea Maicii Domnului» si in care, deopotriva, serbam Ziua Marinei Romane, gandurile mele cele mai calde si sincere urari de sanatate si bucurie alaturi de cei dragi.

Sarbatorim Ziua Marinei Romane, o zi cu semnificatii aparte pentru toti marinarii care servesc tara pe navele aflate sub pavilion romanesc si pentru cei care muncesc in porturile noastre, prilej cu care le multumesc tuturor pentru daruirea si profesionalismul de care dau dovada zi de zi.

De asemenea, doresc sa adresez multumirile mele tuturor militarilor care isi desfasoara activitatea in slujba Fortelor Navale Romane pentru devotamentul si pentru curajul de care dau dovada in misiunile care le sunt incredintate.

Fie ca aceasta zi de sarbatoare sa ne aduca seninatate si speranta! La multi ani, marinari!", a scrie Presedintele pe pagina de Facebook.

In plus, Presedintele Traian Basescu a declarat la Oarba de Mures, ca poporul roman nu a dat nici bani si nici favoruri pentru Transilvania, ci a dat sange si a facut din nou referire la afirmatiile europarlamentarului Laszlo Tokes, spunand ca l-au socat si cutremurat.

Victor Ponta - Manastirea Putna

Victor Ponta - Manastirea PutnaPrimul ministru Victor Ponta a vizitat, alaturi de familie, Manastirea Putna si Sanctuarul de la Cacica "Basilica Minor", unde a participat la slujbele si hramurile de "Adormirea Maicii Domnului".

"Am venit ca de fiecare data la Putna si anul acesta in mod special voi merge si la Cacica. De 35 de ani ajung in Bucovina si ma simt foarte bine”, a spus premierul Victor Ponta.

Elena Udrea - Manastirea Rohia

Elena Udrea - Manastirea Rohia“Am ales sa petrec Sfanta Sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului la Rohia, o localitate minunata din inima Tarii Lapusului. Un loc care exprima atat de bine frumusetea naturala a Romaniei autentice.

Ne-am cazat la Pensiunea Maria, unde gazdele au fost foarte primitoare si mi-au dovedit inca o data ca si romanii pot sa faca turism. Daca ajungeti prin Rohia, mergeti aici cu incredere.

De altfel, va recomand tuturor sa veniti in Maramures. Este o zona pe care, daca ai vizitat-o o data, nu poti sa o mai uiti si vei reveni mereu. Starea de bine, data de frumusetile locului si caldura cu care te primesc oamenii, iti ramane in suflet pentru totdeauna”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.