1 / 10

2Parale.ro: de peste 15 ori mai multe vanzari

In primele doua zile ale promotiilor de Black Friday 2013, magazinele online din 2Parale – cea mai mare retea de afiliere din Romania – au inregistrat de peste 15 ori mai multe vanzari decat in doua zile obisnuite de vineri si sambata. Intervalul 22 - 23 noiembrie a adus magazinelor online din 2Parale 17.983 de vanzari in valoare de 8,1 milioane de lei (cu TVA).


Interesul romanilor pentru ofertele de Black Friday s-a accentuat in acest an, comparativ cu perioada similara din 2012, mai ales ca numarul comerciantilor care s-au alaturat campaniei de reduceri a crescut semnificativ. Astfel, in ziua de varf a cumparaturilor de Black Friday, vineri, afiliatii din 2Parale au generat pentru magazinele online din retea vanzari de peste 7 milioane de lei, mai mult decat dublul zilei de vineri similare din Black Friday 2012.


Traficul magazinelor online din 2Parale a crescut spectaculos inca de joi si a culminat pe 22 noiembrie, cand acestea au primit 1,84 de milioane de click-uri in numai 24 de ore, volum care depaseste traficul generat pe perioada a doua saptamani.


”Rezultatele sunt cu atat mai spectaculoase cu cat vorbim doar de inceputul promotiilor de Black Friday din acest an. Zeci de magazine online au anuntat reduceri pentru urmatorul weekend, cand ne asteptam la vanzari similare”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

Ce s-a cumparat de Black Friday


Cele mai cumparate produse de Black Friday, prin intermediul 2Parale, au fost cele IT&C, de la tablete si laptop-uri la memorii, si electronicele, in contextul in care cele mai multe magazine cu reduceri au fost din acest domeniu. Cartile au inregistrat una dintre cele mai spectaculoase cresteri in topul vanzarilor, iar hainele si incaltamintea au atras interesul unui numar mai mare de cumparatori.


Cea mai mare vanzare din aceste zile a depasit valoarea de 15.000 de lei, cumparatorul achizitionand produse IT&C.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri