13 / 19

EuroGSM: telefoane si accesorii la preturi reduse

EuroGsm participa si in acest an la evenimentul de shopping „Black Friday” si a mizat pe doua perioade de vanzari. Prima s-a desfasurat in weekendul 22-24 noiembrie, urmand ca alte oferte sa fie accesibile si pe 29 noiembrie, atat in reteaua nationala de magazine, cat si pe shop-ul online.


Printre produsele din oferta promotionala se numara telefoane mobile, tablete, casti bluetooth, stick-uri USB, genti pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri si folii protectie ecran. De asemenea, produse precum ceasul Samsung Galaxy Gear V700 sau camera foto cu sistem de operare Android Samsung Galaxy Camera GC100, vor fi si ele disponibile la un pret redus.


In cazul accesoriilor, reducerile de pret se ridica pana la 58%, in timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge pana la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini. Cei care isi doresc o tableta vor avea posibilitatea de a achizitiona la un pret mai mic dispozitive ca tabletele Smailo Web Energy, cu diagonala de 9.7’’, sau Samsung Galaxy Note N5110.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri