Manilla (iOS, Android, gratuit)

Manilla (iOS, Android, gratuit)

Aplicatia iti trimite notificari de fiecare data cand trebuie sa platesti o factura. Dar ceea ce scoate in evidenta Manilla este felul in care afiseaza absolut toate veniturile, de la depozite in banca la bani pe carti de credit si cash, inclusiv ceea ce cheltuiesti pe diferite achizitii sau programe de loializare. Poti vedea ceea ce datorezi si ceea ce trebuie sa primesti de la mii de entitati.

Expensify (iOS, Android, gratuit)

Expensify (iOS, Android, gratuit)

Calatoria de business nu este intotdeauna ceva placut. Adauga si bataile de cap ce tin de cheltuieli si poate deveni chiar o experienta mizerabila. Expensify elimina o multime de probleme, urmarindu-ti cheltuielile si putand chiar fotografia si pastra chitanta (automat scanata si plasata in cheltuieli). De asemenea importa informatii despre conturile de pe cartile de credit si banci de la multe banci din lume si mai multe carduri.

Mint (iOS, Android gratuit)

Frecvent citata ca fiind una dintre cele mai bune aplicatii financiare de catre publicatii precum Wired, CNET si Digital Trends, Mint iti permite sa urmaresti in timp real toate conturile din banci, trimite alerte cand esti pe cale sa iti depasesti bugetul alocat si iti permite sa iti evaluezi bugetul. Poti pune mai multe carti de credit precum si imprumuturi si sa vizualizezi la finalul lunii toate cheltuielile in forma grafica si sub forma de tabel.

PayPal (iOS, Android, gratuit)

PayPal (iOS, Android, gratuit)

Daca folosesti deja PayPal pentru achizitii online sau alte tranzactii, aceasta aplicatie te ajuta sa tii sub control totul. Este construita ca un portofel digital si poate fi folosita pentru a cumpara bunuri de la retaileri care accepta acest serviciu – in afara Romaniei. Este o lista limitata, dar aplicatia iti arata care sunt cele mai apropiate. Iti permite de asemenea sa iti monitorizezi activitatea si sa transferi fonduri catre prieteni. Este destul de greu de inteles insa.

Budgt (iOS -2$)

Budgt (iOS -2$)

Cu un design curat si piechart-uri, Budgt iti permite sa iti creezi propriile categorii si sa implementezi cu usurinta cheltuielile, fiind o aplicatie usor de inteles si folosit. Cei ce calatoresc mult vor aprecia conversia automata a valutelor. Nu se conecteaza la conturile bancare dar este usor de folosit pentru bugetul de zi cu zi.

Spendee (iOS, Android 2 $)

Spendee are o interfata foarte prietenoasa, mai putin “amenintatoare” decat ale altor aplicatii similare de pe piata. In loc sa indeparteze pe unii utilizatori cu zeci de categorii, Spendee iti plaseaza cheltuielile in categorii de mari dimensiuni, precum entertainment, masina, familie si personal.

MoneyWise (Android gratuit pana la 7$)

MoneyWise nu tine de niciun serviciu online, acest lucru insemnand ca poti sa folosesti aplicatia si offline – lucru foarte bun cand esti intr-o zona fara Internet. Creaza si editeaza bugete multiple, seteaza plati recurente, adauga venituri in mod automat si exporta datele intr-un fisier HTML, pe email sau spreadsheet.