Rafael Szczepaniak

Rafael Szczepaniak

Compania: Goldman Sachs

Pozitia: Director Executiv

Rafael Szczepaniak este unul dintre cei doi sefi ai diviziei de Investment Banking Glodman Sachs din regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). Polonezul are peste 10 ani de experienta in ECE, Rusia si tarile CIS, fiind implicat intr-o serie de privatizari, tranzactii strategice, restructurari, fuziuni si achizitii dar si vanzari primare de actiuni sau obligatiuni.

Intre 2005 si 2010, Szczepaniak a lucrat pentru banca americana Merrill Lynch, fiind de asemenea responsabil de zona Europei Centrale si de Est.

Rafael Szczepaniak are un MBA obtinut in cadrul The Wharton School Pennsylvania, un MIA obtinut in cadrul Columbia University si a studiat relatii internationale la Beijing Foreign Affairs College. Szczepaniak vorbeste fluent poloneza, engleza, rusa si chineza mandarina.

Martin Hinteregger

Martin Hinteregger

Compania: Erste Bank

Functie: Head of Corporate Finance/Equity Markets

Martin Hinteregger lucreaza pentru Erste din 1997 si a devenit in 2000 sef al departamentului care se ocupa in special de IPO-uri si alte tranzactii majore facute in pietele de capital din Europa.

Austriacul a fost implicat si in deal-ul din 2009 prin care Banca Comerciala Romana a preluat portofoliul de fonduri de pensii al Omniasig.

Matei Filipidescu

Matei Filipidescu

Compania: BCR

Functia: Director Corporate Finance & Investment Banking

Matei Filipidescu coordoneaza activitatile de consultanta in piete de capital si fuziuni si achizitii in cadrul BCR.

Inainte de aceasta, a ocupat pozitia de director adjunct in cadrul Raiffeisen Investment, Viena, coordonand activitatea de consultanta de investitii si afaceri pentru fondurile de investitii in Europa Centrala si de Est. In prealabil, Filipidescu a lucrat si coordonat proiecte de tip M&A in cadrul Raiffeisen Investment Romania, a fost consultant in strategie si management in cadrul Ykems Strategy Consultants, Paris.

Filipidescu a fost implicat si in intermedierea IPO-ului AdePlast, inchis fara succes luna trecuta pe Bursa de Valori Bucuresti.

Oficialul BCR are un master in Project Finance la Ecole Nationale de Ponts et Chaussees (ENPC), Paris, Franta, o diploma de inginer de la ENPC, Paris si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, si o diploma de economist, specilizarea managementul afacerilor, de la Facultatea Mohamed V, Rabat, Maroc.

Mirela Ionescu

Mirela Ionescu

Compania: Raiffeisen Capital & Investment

Functia: Presedinte si CEO

Mirela Ionescu a preluat conducerea Raiffeisen Capital & Investment in 2005, fiind implicata in majoritatea ofertelor publice realizate pe Bursa de Valori Bucuresti in ultimii 7 ani.

Mirela Ionescu a lucrat pe Wall Street in cadrul Goldman Sachs, banca americana care a condus sindicatul de intermediere al ofertei Romgaz. Ea a fost apoi asociata la Oaktree Capital Management, la acea vreme cel mai mare fond cu capital de risc pe pietele emergente din SUA.

Sub conducerea Mirelei Ionescu, RCI a intermediat listari precum cele ale Transelectrica, Transgaz sau Fondul Proprietatea.

Madalina Rachieru

Madalina Rachieru

Compania: Clifford Chance Badea

Functia: Consultant departamentul Piete de Capital

Clifford Chance, prin intermediul birourilor de la Londra si Bucuresti, au fost principalii consultanti juridici ai IPO-ului Romgaz.

Casa de avocatura a lucrat cu o echipa de 10-12 avocati, romani, englezi si americani care au fost coordonati de 3 parteneri din birourile de la Bucuresti si Londra (Daniel Badea pe aspectele de drept roman, Adrian Cartwright pe aspectele de drept englez si Bob Trefny pe aspectele de drept american)
In mod curent, tranzactia a fost coordonata de Madalina Rachieru, consultant in departamentul Piete de Capital din Bucuresti, si Radu Ropota, Senior Associate.

Madalina Rachieru experienta in special in tranzactii de piata de capital, atat pe piata locala cat si pe pietele internationale, precum si in domeniul financiar-bancar.

Expertiza sa include toate aspectele legate de securitizari de creante, oferte publice initiale de actiuni, oferte secundare de actiuni, oferte de obligatiuni domestice, oferte de euro-obligatiuni corporatiste si suverane, programe de emisiune continua de obligatiuni (programe EMTN), emisiuni de certificate de depozit global (GDRs), programe de oferire de actiuni catre angajati.

In 2007, Madalina Rachieru a fost detasata in cadrul grupului de piete de capital al biroului Clifford Chance din Londra.