3 / 8

Seful PayU: O idee buna, nu excludem listarea

Sectorul IT este de departe cel mai slab reprezentat pe Bursa din Bucuresti (BVB), de la falimentul Flamingo International, din 2011, in piata de capital lipsind cu desavarsire orice alt jucator reprezentativ din domeniu.

Daniel Nicolescu, directorul PayU, cel mai mare procesator de plati online cu cardul din Romania, spune ca ideea listarii nu i se pare una rea, insa mentioneaza ca decizia va putea sa fie luata doar de Naspers, grupul sud-african care controleaza compania.

“Este o idee foarte buna, as spune eu. Naspers, ca si grup, este listat pe bursa, evaluat la circa 26 de miliarde dolari. Acum intrebarea este daca PayU Group sau Allegro Group, la un moment dat, se va lista. Suntem o companie pregatita si nu excludem asa ceva. Sunt convins ca este o solutie care se analizeaza insa nu am nimic oficial din punctul acesta de vedere”, spune CEO-ul PayU.

Un sondaj realizat anul trecut de catre brokerii de la OTP Bank a aratat ca firmele si companiile de IT sunt printre cele mai asteptate de catre investitorii de pe Bursa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri