1 / 7

Cum putem cumpara actiuni Google sau Citi

Cum poti cumpara actiuni Google, JP Morgan sau Citigroup Inc.? Solutia este data de doua din firmele de brokeraj care activeza pe piata de capital romaneasca.

“Cei care doresc sa efectueze operatiuni cu actiuni Google pot cumpara direct aceste instrumente financiare, printr-un broker care opereaza la New York Stock Exchange, sau pot cumpara CFD-uri pe actiunile Google (Contract For Difference) oferite de Vanguard prin platforma StartradeXT”, ne-au explicat reprezentantii Vanguard.

De asemenea, KTD Invest a pus la dispozitia clientilor o platforma de tranzactionare a actiunilor straine, in parteneriat cu SaxoBank din Anglia.

”Actiunile Google pot fi tranzactionate pe platforma SaxoTrader2 dezvoltata de SaxoBank. Se poate deschide foarte usor un cont de tranzactionare, suma minima de start fiind de 10.000 de dolari. Daca toate documentele sunt in regula deschiderea contului dureaza circa 2-3 zile lucratoare iar ulterior dupa virarea fondurilor necesare in contul brokerului (care mai poate dura inca 1-2 zile) clientul poate incepe sa tranzactioneze forex, actiuni listate pe 18 burse mari din lume, futures sau optiuni”, a declarat, pentru Wall-Street, Iulian Panait, presedintele KTD Invest.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri