5 / 7

Cum poti deveni actionar Google, JP Morgan sau Citigroup

Cele doua platforme prezinta particularitati utile oricarui investitor, care permit tranzactionarea titlurilor straine in timp real, 24 de ore din 24, module de analiza tehnica, acces la fluxuri de stiri internationale si situatii ale portofoliului actualizate permanent.

StartradeXT este o platforma de tranzactionare avansata care permite tranzactionarea instrumentelor financiare de tip CFD si Forex.

„Actualizarile pozitiilor in timp real te ajuta sa urmaresti evolutia portofoliului, disponibilitatile banesti din cont, ordinele deschise, in asteptare sau inchise si sa verifici marja disponibila. Prin intermediul acestui software poti accesa rapid mii de preturi si poti tranzactiona pe pietele mondiale 24 de ore pe zi, printr-un singur click si folosind un singur cont”, ne-a explicat Corina State, marketing manager la Vanguard.

Aceasta ne-a mai spus ca platforma prezinta Tranzactii One-Click(un serviciu foarte important pentru investoitorii activi in special pe pietele dinamice si volatile), un ansamblu de programe de analiza integrata si o platforma de tranzactionare flexibila care ii permite utilizatorului sa deschida un numar nelimitat de pagini cu tranzactii.

SaxoTrader2, lansat de KTD este este o platforma electronica de tranzactionare la distanta, prin intermediul internetului. “Clientul vede cotatii in timp real de la broker, informatii financiare in timp real de la 3 agentii specializate in stiri financiare, dispune de un modul foarte performant de analiza tehnica in timp real la nivel de cotatii intraday. De asemenea se poate vizualiza in timp real care este situatia portofoliului, a marjelor utilizate si se pot emite ordine de tip stop loss, trailing stop sau take profit pentru un management modern si performant al riscului”, ne-a explicat Panait.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri