1 / 6

Pretul - tinta pentru urmatoarele 12 luni este de 0,2233 lei

Pretul de 0,2233 lei/actiune pe care il vad analistii Vanguard ca pret-tinta ar justifica o recomandare “hold”, deoarece se situeaza la mica diferenta fata de pretul din piata.

“Acest rezultat arata faptul ca Flamingo trebuie sa confirme capacitatea de a integra Flanco si de a se afirma mai puternic pe piata de retail care este extrem de concurentiala (mai ales pe segmentul IT). In acest sens, competitorii sunt extrem de agresivi (Domo s-a extins in Bulgaria, Altex si-a constituit propria companie de credite pentru a da doar cateva exemple)”, se arata in analiza realizata de departamentul de analiza al SSIF Vanguard.

Acestia estimeaza confirmarea unor rezultate bune incepand cu trimestrul al treilea, care marcheaza de regula o revenire a interesului pentru achizitii mai importante din partea clientilor. “Este de urmarit ce impact va avea deteriorarea puterii de cumparare asupra vanzarilor din domeniu precum si inasprirea cel putin temporara a conditiilor de creditare, dat fiind ca in ultimii ani piata a afisat o volatilitate destul de mare si nu pare a se fi stabilizat deocamdata”, se explica in raport.

Compania este listata la categoria a doua a BVB, are o capitalizare de 162 milioane de lei si un free-float de 46,16%.

Grupul Flamingo este al treilea mare retailer de electronice si electrocasnice din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 17% pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri